torsdag den 6. december 2012

Lykkecharms

Jeg er egentlig ikke den overtroiske type, men når det kommer til eksaminer, prøver o.l., så er der en ting, jeg altid skal have på. Det er ikke så meget fordi jeg tror, det bringer mig held, det er mere fordi jeg føler mig mere sikker og stærk.

Jeg har altid denne halskæde på. Det er en af min hunds hvalpetænder, der er blevet lavet som et smykke. Når jeg så sidder der i forberedelsen eller til en skriftlig prøve og sveder og går i sort, så rører jeg lige lidt ved smykket og prøver at slappe af og tænke gode tanker og så går det lidt igen.

Har I nogen lykkecharms?

6 kommentarer:

Mathilde sagde ...

Jeg gør præcis det samme! Jeg har en lille "lykkesten" med et ansigt på, som altid har været med mig til eksaminer og andre situationer, hvor jeg bliver nervøs. Af en eller anden grund så hjælper det bare at have den i hånden, hvis det hele lige bliver for meget :)
Det er sjovt, at du poster et indlæg, for jeg har faktisk tænkt på helt samme idé med min lykkesten i forbindelse med min eksamen i morgen :)

Didde sagde ...

Det kan den, men gad godt vide hvad den handler om. Håber den bliver rigtig god.

Angående din udfordring, så springer jeg den over. Det med udfordringer er ikke rigtig mig. Jeg får ikke klaret dem, så vil bare fokusere på at læse det jeg vil.

Sabrina sagde ...

Hehe, det er den samme bog af John Green som du læste jeg har liggende. den vi fik til bogtræffet :)

Eeyorenyk sagde ...

Jeg havde engang ... Indtil jeg dumpede en eksamen trods min lykketing. Så droppede jeg det. Haha.

I år har jeg dog en ting der følger mig trofast herhjemme og også kommer til det, til eksamen; min moose. Ikke fordi jeg tror den bringer lykke eller noget, men den minder mig om hvorfor jeg gør det her. Og hvad der venter forude, hvis jeg gennemfører.

Anonym sagde ...

Jeg har lavet siden med din udfordring, så hvis du vil kan du se den på min blog :)

Jeg håber at den er lavet okay, for den er blevet lavet på anden måde end sådan som du har gjort det.

Anonym sagde ...

Det er jeg glad for :D Jeg var selv lidt usikker på om jeg vil vise det på den måde.