tirsdag den 4. december 2012

Top ti tirsdag: Kære julemand...Top Ten Tuesday is an original feature/weekly meme created here at The Broke and the Bookish. This feature was created because we are particularly fond of lists here at The Broke and the Bookish. We'd love to share our lists with other bookish folks and would LOVE to see your top ten lists!

Each week we will post a new Top Ten list  that one of our bloggers here at The Broke and the Bookish will answer. Everyone is welcome to join. All we ask is that you link back to The Broke and the Bookish on your own Top Ten Tuesday post AND add your name to the Linky widget so that everyone can check out other bloggers lists!

I denne uge gælder det julegaver. Man skal svare på, hvilke ti bøger julemanden gerne måtte komme med til en.

1) 1Q84 af Haruki Murakami - Jeg er en af de få, der stadig ikke har haft gang i denne bog, så jeg håber meget på, den ligger under juletræet d. 24. december. Egentlig håber jeg på alle tre bind ;)

2) Krucifiks morderen af Chris Carter - Jeg er ikke helt sikker, men jeg mener at huske, at Katja har anbefalet denne forfatter et par gange. Jeg har i hvert fald lyst til at prøve ham. Og coveret tiltaler mig godt meget! Det ser rigtig spændende ud.

3) Glasslottet af Jeannette Walls - Noget udenfor min "comfortzone," men det skulle være så sundt, siger de.

4) Under kuplen af Stephen King - Jeg har aldrig været god til store bøger, de skræmmer mig sådan, så med lige godt 1200 sider burde den nok ikke stå på min ønskeliste, men plottet lyder bare super spændende.

5) Rum af Emma Donoghue - Jeg ved ikke, hvorfor. Bare fordi. Det er ikke en begrundelse, men jeg kan ikke rigtig komme med nogen? Den lyder bare god.

6) Kadavermarch + Kadaverjagt sampak af Dennis Jürgensen - Vil så gerne læse dem og synes det ville være mest praktisk i en sampak.

7) Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt af Jonas Jonasson - Jeg har været i gang med den på lydbog, men gik desværre i stå. Er mindre god til dem, desværre. Jeg husker dog starten som værende rigtig sjov, så jeg vil rigtig gerne have denne bog og sidde i ro og mag og opleve den.

8) Forbrydelse og straf af Fjodor Dostojevskij - Ganske simpelt fordi den er en klassiker.

9) Idioten af Fjodor Dostojevskij - Samme begrundelse som ovenfor.

10) Jeg dræber af Giorgio Faletti - Endnu en blodig(?) bog på programmet. Er god til krimier og spændingsromaner her om vinteren. Synes der er noget hyggeligt over det.

6 kommentarer:

Eeyorenyk sagde ...

Uh jeg har læst flere af dem og kan skrive under på at de er gode i hvert fald. Og ih, håber sådan at du får Chris Carters bog/bøger og synes om dem. Den mand er genial. <3

Simone Hagemann sagde ...

Jeg er enig med Katja - Chris Carter er virkelig genial! Jeg er helt vild med hans bøger, som simpelthen er SÅ spændende, at man virkelig har svært ved at lægge dem fra sig igen, når man først er startet :)

Frk. Hyms sagde ...

Under kuplen er elendig! Læs noget andet Stephen King i stedet ;)

Rum er derimod fantastisk, den håber jeg du får :)

Maja sagde ...

Har prøvet med Forbrydelse og Straf, men måtte gi' op. Tror næste gang jeg giver mig ud i den så skal den ikke være lånt fra biblo, men et eget eksemplar så jeg selv kan styre tiden ;)

Frk. Hyms sagde ...

Faktisk læser jeg ikke særlig meget King, for jeg er en rigtig kylling. Men har læst Carrie og Ondskabens hotel og de er udmærkede begge to. Har flere gange forsøgt at læse Desperation, men synes den er vildt uhyggelig og har ikke læst den færdig haha ;)
Til gengæld har jeg både Puls, Duma Key og Boo'ya Moon til at stå. Puls skulle være uhyggelig på den blodige måde og de to andre på den psykologiske. Især Duma Key er meget rost!

Frk. Hyms sagde ...

Hvor meget King har du læst? For måske er det hans skrivestil, du finder kedelig. Den er jo lidt langtrukken ;)