fredag den 18. januar 2013

Stilhed

Klokken er 00.12. Mit ur ringer 5.50. Jeg er for træt til at kunne falde i søvn. Øv! Håbede at få en god idé eller to til bloggen, men jeg venter stadig på det sker. Imens kan jeg fortælle. At min bloglyst er rigtig stor for tiden, men jeg er virkelig på bar bund hvad angår indholdet.
Hvad kunne i godt tænke jer at høre om? Jeg er frisk på det meste. Kunne i hvert fald være herligt, hvis i havde ønsker eller ideer. Det behøver jo ikke kun være bøger. Mit liv er mere end det, det indeholder nemlig også mad, søvn og tv-serier ;-)

7 kommentarer:

Kathy sagde ...

Hvad er din ynglings fysiske boghandler? Og hvor køber du ellers de fleste af dine bøger? Har du nogen gode billige steder, at skaffe bøger? :-)

Kathy sagde ...

Hvad er din ynglings boghandler? :3 Hvor handler du egentlig mest bøger? Nettet eller bogbutik.. Er ret nysgerrig, da jeg gerne leder efter et billigt sted at købe bøger ^^

Eeyorenyk sagde ...

Jeg synes da bare at du skal blogge om alt hvad du har lyst til fra dit liv, uanset om det er bøger eller ej. :) Jeg kan personligt godt lide at det er en god blanding af lidt af det hele, og ikke kun én ting, så det ville ikke genere mig, uanset hvad du bloggede om. Bare man kan se lysten skinne igennem indlægget. :)

Irene E. Jensen sagde ...

Jeg vil undlade at svare på din kommentar og i stedet lave et indlæg til formålet her en af de nærmeste dage :-)

Katja sagde ...

Mange tak - Og ja, den tager "kun" 2 år, så det er en kort uddannelse. Men efter hvad jeg har hørt skulle den også være rimelig intensiv i begge år til gengæld. Man skal ikke regne med at kunne arbejde 20 timer om ugen, bare fordi man kun er i skole 16 timer ca. Min litteraturliste tæller blandt andet en engelskfagbog på 1016 sider om markedsføring på business engelsk, samt jurabøger indenfor samme emne. Så jeg forventer 2 år med masser af hjemmearbejde og fokus. Men forhåbentlig med en masse glæde og passion også. :)

Ah, jeg forstod det som at du ville høre om folk overhovedet ville høre om andet end bøger. :) Jamen, hvad så med at fortælle om dine fremtidstanker, dit studie ... Noget med din drømmebolig måske? Jeg ved jo at du drømmer om at flytte hjemmefra. Eller gode inspirationsindlæg til bøger, uden det er egentlige anmeldelser. :)

Susbogblog sagde ...

Jeg kunne godt tænke mig at se bogreoler :D elsker at se hvordan andre opbevarer deres bøger og sådan .. eller hvordan de organiserer dem eller bare hvad der står på reolerne ..
Eller alt muligt andet bogrelateret .. Tv-serier kunne egentlig også være interessant nu du selv nævner det i indlægget. Jeg ser ikke ret meget tv, jeg streamer mest serier jeg kender på nettet, og jeg kan godt lide ind imellem at opdage nogle nye, der kunne være gode ..

Didde sagde ...

Jeg tror ikke, at bøger er det bedste brænde, men med et helt oplag af mine hadebøger, tror jeg, at man kunne lave et ret fedt bål for at tiltrække opmærksomhed. :)
Det kunne det sagtens være, men jeg tror meget at det skyldes Robinson Crusoe. Alle har hørt om hans eventyr, så derfor forbinder man vel varme øer med at være skibsbruden. Det kommer måske også fra dengang europæerne udforskede verdenshavene og fandt mange tropiske øer, fordi de kendte jo til hele norden, mens syden stadig var ukendt. Desuden tror jeg, at en ø i troperne er langt bedre at leve på, end én hvor man kan mærke årstiderne.