onsdag den 12. december 2012

Nytårsfortsætter

Jeg tror ikke rigtig på nytårsfortsætter. Det er ikke fordi, jeg er direkte imod. Jeg synes det er fantastisk, hvis man gerne vil ændre noget. Jeg forstår bare ikke, hvorfor man så venter til 1. januar. Jo jo, kommer man på det i december, så kan jeg godt se det, men som hovedregel synes jeg, man skal ændre på tingene, når man får idéen, for det er jo der, man er mest motiveret. Og jeg støtter bestemt også op, om de jeg kender, der har nytårsfortsætter.
Når det så er sagt, så er jeg alligevel kommet på to nytårsfortsætter for ganske nyligt. Og de handler selvfølgelig begge to om bøger.

Ifølge goodreads har jeg lige nu 132 ulæste bøger på min reol. Mit mål for 2013 er, at komme under de 100.  Det andet går ud på, at jeg maks må købe én bog i måneden. Hvad jeg får og vinder tæller ikke med, og det er også ligemeget, om jeg køber en bog til 50 eller 500 kr. Maks en bog i måneden. Med undtagelse af studiebøger, selvfølgelig!

Har I nogen nytårsfortsætter for 2013?

2 kommentarer:

Frk. Hyms sagde ...

Puha, det er sgu sejt hvis du kun kan købe 12 bøger i hele 2013! Det ville jeg aldrig kunne holde!

Mit mål er at nøjes med at bruge 250 kr. i gennemsnit i måneden på bøger købt over nettet. (Det var en kringlet sætning). Faktisk er det ikke mit mål, Jesper sig jeg ikke må bruge mere haha ;)

Men heldigvis har jeg en ordentlig stak bøger hjemme som jeg kan læse, selvom jeg nok alligevel ikke får mine ulæste bøger under 100 :D

Frk. Hyms sagde ...

Haha synes også det er en ret morsom dato ;)

Uh jeg er altid fattig til februar så der bruger jeg meget sjældent penge. Men købter generelt meget få bøger i butikkerne, desværre. Vil ellers gerne støtte boghandlerne, men det er så dyrt!