tirsdag den 10. juli 2012

Top Ti Tirsdag: Spontan læsningTop ti tirsdag er hosted af The Broke and the Bookish. Hver tirsdag er der et nyt tema.
I denne uge er temaet frit, så jeg har valgt at vise ti bøger, jeg spontant har lyst til at læse lige nu.

1) The Iron King (The Iron Fey #1) af Julie Kagawa - Bøger om feer siger mig absolut intet. Derfor har jeg heller ikke læst Julie Kagawas serie om dem, men nu har jeg pludselig fået lyst til det. Ikke mindst pga udseendet. Faktisk har jeg hele tiden ment de var grimme, men nu kan jeg pludselig godt lide dem og får lyst til at ligge mig ud i en eller anden park og læse dem.

2) Din for evigt (The Black Dagger Brotherhood #2) af J. R. Ward - Fordi bog et var god. Det er vampyrer, vold, sex, bandeord. Det fungerer bare rigtig godt!

3) Harry Potter and the Philosopher's Stone (Harry Potter #1) af J. K. Rowling - Harry Potter er godt! Det står bare ikke til diskussion. Og så har jeg faktisk aldrig læst dem på engelsk før. Det kunne jeg godt tænke mig at lave om på.

4) Matched (Matched #1) af Ally Condie - Jeg aner ikke hvad den handler om, den ser bare spændende ud og derfor vil jeg godt læse den.

5) En charmerende mand af Marian Keyes - Når vi snakker chicklit, så kommer vi ikke udenom Marian Keyes. Den eneste årsag til, at jeg endnu ikke har læst denne bog er størrelsen. Den er dobbelt så tyk som de andre af hendes bøger jeg har. Jeg er bare ikke særlig god til tykke bøger, desværre. Jeg vil rigtig gerne læse denne her snart.

6) Vampire Academy (Vampire Academy #1) af Richelle Mead - Jeg har læst den før på dansk, men kan faktisk ikke rigtig huske, hvad den handler om, men husker at den var rigtig god. Nu vil jeg godt videre i serien, men det kræver lige en genopfriskning af etteren først.

7) 100 Strokes of the Brush Before Bed af Melissa Panarello - Det var via Sabina jeg opdagede denne bog. Jeg har set filmen Melissa P. og den var faktisk ganske okay, så det kunne da være lidt spændende at læse bogen også.

8) Good in Bed (Cannie Shapiro #1) af Jennifer Weiner - Jeg tror, det er sjovt, men jeg ved det ikke. Jeg har bare lyst til at læse bogen.
9) Little women af Louise May Alcott - En klassiker jeg rigtig gerne vil læse, men desværre ikke ejer.

10) Samme dag næste år af David Nicholls - Den har stået på min reol siden før filmen fik premiere, men jeg har stadig ikke fået læst den. Har heller ikke set filmen for that matter! Nu vil jeg gerne se filmen, men vil gerne lige have læst bogen først...

11) Drageløberen af Khaled Hosseini - En bog, jeg har haft stående siden tidernes morgen. Købte den sammen med Under er strålende sol efter anbefaling af min ekskærestes mor. Jeg glæder mig til at læse bogen og håber på, den kan bringe en tåre eller to frem! 

Hov! 11? Ja, jeg kan altså ikke lige tælle til 10 i dag... Lidt snyd er vel okay ;)

3 kommentarer:

Mathilde sagde ...

Uhh, du skal helt sikkert læse Harry Potter-serien på engelsk! De er fantastiske på dansk, men på engelsk er det lige som om der bliver tilføjet et ekstra magisk lag - jeg går aldrig tilbage til de danske igen :)

Deb Nance at Readerbuzz sagde ...

Excellent list! Good luck.

Here's my
Top Ten Books on Happiness.
It would make me so happy if you stop by!

Patricia sagde ...

Aaaah! I don't know what the topic is! What if the topic is something like "worst books ever" and I leave a comment talking about how much I loved all of them? Or the other way around? Or maybe this is just a "Books I'll read in summer" list! AAAAH! I'll have to learn some more languages! XD In any case, whatever the topic actually is, I hope you're going to have an awesome summer! :3

Patricia // My Post