tirsdag den 3. juli 2012

Top Ti Tirsdag: Hvis du kunne lide...Top ti tirsdag er hosted af The Broke and the Bookish. Hver tirsdag er der et nyt tema.
I denne uge er temaet "Top Ten Books For People Who Liked X Author", altså ti bøger for dig der kunne lide x forfatter.

Jeg har valgt Cecelia Ahern som forfatter, fordi der er rigtig mange gode pointer i hendes bøger. De handler om livet i med- og modgang og er af og til tilsat et lille overnaturligt twist. Hun er forfatter til bl.a. PS. Jeg elsker dig, Hvor regnbuen ender og Hvis du ku' se mig nu.

Hvis du kunne lide Cecelia Ahern, kan du sikkert også lide...


1) The Notebook af Nicholas Sparks - Det handler om livet, kærligheden og troen. Der er ikke ret mange, der ikke kender filmen om Noah og Allie. Det her er bogen der gav os dem. Den er fantastisk. En af mine yndlingsbøger.

2) Blomsternes hemmelige sprog af Vanessa Diffenbaugh - En bog der er fuld af overraskelser. Der er en helt særlig dybde i bogen, som man først for alvor opdager, når man vender sidste side. Det er uden tvivl den bog, jeg er blevet mest overrasket over i år.

3) One moment, one morning af Sarah Rayner - Jeg græd. Jeg græd meget. Det er fortællingen om sorg, venskab og den helt særlige forbindelse der kan være mellem kvinder. Dog skal man være i det rigtige humør for at læse bogen og det er måske heller ikke på stranden man skal ligge og tude øjnene ud, så der er mascarastriber ned af kinderne.

4) Vandmelonen af Marian Keyes - Findes der mon nogen kvinder, der ikke har stiftet bekendtskab med Marian Keyes endnu? I så fald kan jeg anbefale at starte her. Vandmelonen er chicklit når det er bedst. Selve plottet er måske ikke det bedste, men man forelsker sig virkelig i Adam i bogen og det gør den værd at læse.

5) En shopaholics hemmelige drømmeverden af Sophie Kinsella - Okay, det her er meget tøset, meget overfladisk og meget ligegyldigt, men alligevel var det en serie jeg læste ret hurtigt sidste sommer. Jeg kunne ikke lade være at hade Becky, men samtidig holdt jeg af hende. Hun er pinlig og hun er dum, men hun er også sjov. Serien bliver kun sjovere efterhånden, men det er jo altid bedst at starte fra starten.

6) Charlie Hotel Oscar Kilo af Maise Njor & Camilla Stockmann - Den her bog læste jeg, da jeg var allerlængst nede med kærestesorger. Den hjalp mig ud på den anden side. Den gav lys i mørket, håb og smil. Det er en meget ærlig fortælling, omend knap så realistisk måske.

7) For evigt og altid af Dorothy Koomson - Hvis du kun vil læse én chicklit bog, så er det denne! Det er virkelig en tåreperser!

Jeg kan ikke lige komme på flere, men der er masser af bøger derude, der kun venter på at blive læst. Og så beklager jeg meget, at der er så meget chicklit på listen ;o)3 kommentarer:

Maja sagde ...

P.s I love You må være den bog og film jeg har grædt ubetinget mest til!

Cristina sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Sabrina sagde ...

Også mig faktisk.. Men prøver at gå i lettere sko om sommeren, også fordi mine sneakers er ret varme (Kunne gå med dem hele vinteren faktisk, uden at fryse!) men de andre vintre har jeg haft min vinter støvler