torsdag den 13. januar 2011

Hvis bare man var barn...

Okay, jeg er ikke et lille barn mere... Men det her, det er da for sejt!
Man kan være med til at skrive en børnebog, sammen med forfatteren Lise Bidstrup. Hvis bare sådan noget fandtes, da jeg var barn! :o)

5 kommentarer:

Nikoline sagde ...

Amazon er en bog bazar med vanvittige lave priser, så godt at høre, at du har fundet guldgrupen. Det er selvfølglig en smule vanskeligt at skulle kunne sige, hvilke bøger, du med lethed ville kunne læse, men bøger som Beastly af Alex Flinn, diverse bøger af Jennifer Echols, som skriver ungdomsbøger om kærlighed og kys eller Kelley Armstrongs The Darkest Power-serie. Alle samme bøger, jeg selv har læst, og som på en eller anden måde, har fået en særlig betydning på mine boghylder. jeg håber, at du finder noget! Ellers skal du være mere end velkommen til at kigge på men bogreol på goodreads: http://www.goodreads.com/review/list/2772226-anne-nikoline?shelf=read hvor alle mine læste bøger står, med en lille beskrivelse samt point.

Clara sagde ...

Haha, har afsløret det nu (;, det var en liidt kedelig overraskelse, hvis man ikke kan lide Twilight (:.

Nikoline sagde ...

Jeg håber i hvert fald, at du finder noget, du måske kan bruge. Der er masser af gode bøger, der bare ligger og venter på at blive læst.

Tanja sagde ...

Ja det var det ;)

Rebecca sagde ...

The Vampire Diaries er fantastiskt. :D Jeg sidder og ser det på cucirca.com - dum som jeg er, fik jeg aldrig rigtig fulgt med fra starten af, da de begyndte at sende det på dansk tv.