søndag den 16. januar 2011

Bøger til mig?

Har brugt et par timer på at kigge på bøger på amazon, så nu overvejer jeg, om jeg skal bestille de her hjem?
The thing is, jeg har aldrig læst engelsk før. Altså bøger. Jeg kan godt se film og serier uden tekster og få det meste ud af det, så mon ikke også det gælder med bøger? Det vil jeg tro!
Udover de bøger i ser, har jeg også The Vampire Diaries 1+2 på listen, men kunne ikke lige finde et ordentligt billede ;) Dovenskaben længe leve!

Er der nogen der har et eller andet at byde ind med? Af den ene eller den anden art...


4 kommentarer:

Katja sagde ...

Ser ud som nogle rigtigt gode bøger, du har valgt. Cecelia Ahern skulle være virkelig god. Har fået utroligt meget positivt at vide om hende da jeg fortalte, at jeg havde bestilt to bøger, hun har skrevet. Nicholas Sparks skulle også være rigtig god i den genre.
En af mine yndlingsbøger som jeg klart vil anbefale at læse er "How I Live Now" af Meg Rosoff. Ikke helt samme genre som de andre her, men virkelig en bog, der gjorde indtryk på mig.
"The Time Traveler's Wife" af Audrey Niffenegger har jeg også stående herhjemme og skal have læst. Den skulle også være virkelig god!

Xenia sagde ...

Jeg kender godt det der med at læse på engelsk. Men det er som serier, at man sagtens fatter helheden og nogle enkelte ord kan man ikke. Men det ødelægger IKKE din helhedsoplevelse <3. Jeg kender Dear John og den er en rigtig smuk bog <3. Vampire Diaries kan sagtens læses på engelsk også.

FOR GUDS SKYLD SØDESTE!! KØB HELE BEAUTIFUL DEAD - SERIEN!!!! De er de mest fantastiske bøger i verden og der er 4!
Jeg græd gennem hver enkelt!!

Katja sagde ...

Jeg er ikke heeelt stærk i, hvad leveringsomkostningerne er fra Amazon, men jeg ved, at den er fuldstændig gratis hvis du blot køber for minimum 25 pund! Der er ikke nogen told så længe det er den engelske Amazon du handler fra. Og sørg nu endelig for, at det er det! Dvs. fra amazon.co.uk. Hvis du handler fra amazon.com vil der komme en stor toldregning oveni. Hvis 25 punds-tilbuddet skal gælde, skal du være sikker på, at bøgerne er solgt af amazon og ikke af tredjepartspartier - men det vil stå til sidst i din kurv. "Your order qualifies for free super saver delivery," skal der stå. Hvis der kun står "Part of your order qualifies..." er der nogen af produkterne, der ikke gælder i tilbuddet.
The Tea Rose lyder rigtig god, ja! Den er af den samme forfatter som har skrevet "A Gathering Light", som jeg ved, Rebecca rigtig godt kunne lide. :D
Du spørger bare, hvis du vil spørge om et eller andet med Amazon. Har efterhånden handlet med dem et par gange. =D

Katja sagde ...

PS: Du skal lige være opmærksom på, at alle Amazon-priser er eksklusiv moms (VAT), så nogle få kroner bliver lagt oveni hver bog når du 'checker ud'.