torsdag den 24. januar 2013

Boligindretning

Jeg leder jo stadig efter et sted at bo, og jeg håber snart, der dukker noget op. Imens jeg venter, har jeg drømt mig lidt væk med mit Ikea katalog. Hvis man bare kunne få al den plads, man drømte om, så ville disse møbler stå i mit hjem.
Jeg er smask forelsket i dette skab. I mit Ikea katalog er det mere lyserødt/lilla end her, og det er altså bare så romantisk. Hvad der skulle være i det, ved jeg ikke, men det kunne jo også bare stå til pynt. Eller hvad?

En sofa der fås masser af forskellige betræk til, det kunne jeg også godt bruge. Så kunne man være rigtig piget med et romantisk blomsterbetræk den ene måned, og gå all ind på grafiske striber den næste. Som udgangspunkt er jeg dog nok mest til det neutrale, hvad enten det er lyst eller mørkt.
Oprindeligt er dette et sengebord, men i mit hoved ville det være et godt sofabord. Hjulene gør, at man let kan flytte rundt på det og rummede kunne man jo fint bruge, til de bøger der ellers ikke er plads til. 
Det her spisebord er jeg faktisk også blevet lidt vild med. Okay, måske ikke lige benene, de ser lidt kiksede ud, synes jeg, men det kan man jo fikse ved at vikle stofrester omkring eller noget smart tapet (hvis jeg bare var halvt så kreativ, som jeg lyder...). Ideen med, at det ikke fylder ret meget, til når man er alene, men kan bruges til fire personer når man har gæster, den kan jeg godt lide. Så får man noget ud af det. Jeg er fan. 
Kiks, pasta, havregryn. Det kunne der godt gemme sig i disse dåser. Jeg synes selv, de er ret fine og så er de lige min stil. Og skulle jeg blive træt af dem, så kan jeg jo også komme papir omkring dem, når jeg nu er igang med bordet i forvejen ;)

Jeg elsker flot sengetøj! Desværre har jeg ikke ret meget pænt. Sengetøj i stil med dette, det kunne jeg godt tænke mig. Synes det er antikt og romantisk at se på.


Alle billederne er fra Ikea, jeg ejer ingen rettigheder.

1 kommentar:

Maja sagde ...

Jeg har faktisk det der bord - elsker at det er af bambus, helt utroligt letvægts.
Vil give dig ret i, at benene godt kan virke lidt malplaceret i farven, men det er pænere i virkeligheden :)
- Og så var det billigt da jeg købte det ;) hæ