tirsdag den 30. oktober 2012

På fredag, på fredag!

Forestil jer et lille barn, der er lige ved at sprænges af spænding. Han/hun er på vej ind for at se juletræet med alle de flotte lys og en masse pakker under. Øjnene stråler. Din hånd bliver klemt af barnets.
Det er ca. sådan jeg går og har det lige nu.

Det er vel næppe forbigået nogens næse, at jeg i mange år - 8 - har været stor, stor Nephew fan. Nu er tiden (endelig!!!!) igen kommet, hvor et nyt album er lige om hjørnet. I øjeblikket føles det som tortur, når der dagligt uploades en ny video på politiken.dk, der går bag om de fem medlemmer i bandet. Tårerne strømmer ned af mine kinder, når jeg ser dem. Og hvert et nyt lille lydklip der er udkommet, har fået hårene til at stritte, pulsen til at stige og øjnene til at blive blanke.Jeg har naturligvis forudbestilt albummet hos Gaffa og jeg går og beder noget så inderligt til, at det er hos mig allerede torsdag. Så vil jeg gå hjem, lade tårerne flyde og frakoble verden udenfor og bare leve i min egen lille lykkelige Nephew bobbel hele dagen, aftenen og natten.


3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja det er træls sådan noget :/ det værste er at det kommer og går.

Tak :) jeg vil bare gerne snart have at der sker noget, så nu har jeg sendt en mail til min sagsbehandler om at jeg gerne vil i gang igen.

Kiir sagde ...

Jeg betjente Søren Arnholt på mit arbejde for ikke så længe siden. En kollega fortalte, at han kommer forbi derude fra tid til anden. Det var ret nice! Jeg kan selv rigtig godt lide Nephew, så jeg kan godt forstå, du glæder dig :)

Piskeriset sagde ...

Oh ja, det album er jeg også spændt på at høre. De er absolut et af DKs bedste livebands :-)