tirsdag den 25. september 2012

Top ti tirsdag: Serier jeg ikke har færdiggjort
Top Ten Tuesday is an original feature/weekly meme created here at The Broke and the Bookish. This feature was created because we are particularly fond of lists here at The Broke and the Bookish. We'd love to share our lists with other bookish folks and would LOVE to see your top ten lists!

Each week we will post a new Top Ten list  that one of our bloggers here at The Broke and the Bookish will answer. Everyone is welcome to join. All we ask is that you link back to The Broke and the Bookish on your own Top Ten Tuesday post AND add your name to the Linky widget so that everyone can check out other bloggers lists!

Ugens tema er top ti serier, jeg endnu ikke har læst færdig. Jeg har rigtig mange at vælge mellem, så det skulle ikke blive det helt store problem. Serierne kommer i vilkårlig rækkefølge.

1) Pushing the Limits af Katie McGarry - At denne ikke er færdiglæst skyldes udelukkende, at det kun er første bog, der er udkommet. Anden bog forventes at udkomme i 2013.

2) Kitty Norville af Carrie Vaughn - En rigtig sjov bog, en blanding mellem det paranormale og chicklit.

3) The Strain Trilogy af Guillermo del Toro og Chuck Hogan - Vampyrer er en del af fortællingen, men det føles ikke som om, det er hele omdrejningspunktet. Det er jeg lidt fan af. Samtidig er der her tale om "rigtige" vampyrer; de farlige!

4) Black Dagger Brotherhood af J. R. Ward - Vampyrer for voksne. Her er ikke lagt skjul på noget som helst og jeg er virkelig vild med det! Har lyst til at genlæse bog et, nu hvor jeg tænker over det.

5) Vampire Academy af Richelle Mead - En fin lille bog at hygge sig med, desværre har jeg næsten allerede glemt indholdet, så jeg er nød til at genlæse bog et igen, før jeg engang læser videre.

6) Last Survivors af Susan Beth Pfeffer - Jeg har kun læst bog et. Var faktisk 25-30 sider inde i toeren sidste år omkring jul, men så vandt jeg lige alle de der præmier, og så kom jeg aldrig videre. Desværre!

7) Sookie Stackhouse af Charlaine Harris - Der går altid lang tid mellem jeg læser bøger fra denne serie, og hver gang undrer jeg mig over hvorfor. Når jeg endelig er i gang, fortryder jeg at jeg lod der gå så lang tid. Temmelig tosset! Er kun tre bøger inde i serien, så der er heldigvis mange tilbage, før jeg er gennem serien.

8) If I Stay af Gayle Forman - Hørte denne som lydbog og fældede vist også en lille tåre eller to undervejs. Rigtig smuk historie og jeg vil meget gerne vide, hvad der videre skete.

9) The Mortal Instruments af Cassandra Clare - Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg lige skal sige. Der var knald på!

10) Louise Rick af Sara Blædel - Dansk femikrimi når det er bedst, i hvert fald set med mine øjne.

Puha, det har ikke været helt let at begrænse sig til ti.

2 kommentarer:

Katja sagde ...

Puh, jeg synes det er svært, fordi den netop er så svær at fortolke på. Men jeg vil ikke sige, at jeg er skuffet. Kan nok meget godt lide, at der er efterladt en hel del til fantasien.

Sabrina sagde ...

Ja hvor sjovt :) Jeg kunne have nævnt flere, men man skulle jo kun vælge 10 hehe