onsdag den 8. august 2012

Nyt på hylderne

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har vist nye bøger frem, har jo virkelig begrænset mig godt og grundigt og må indrømme jeg synes, det er gået temmelig godt! :) Nogle af disse bøger er efterhånden "gamle", men jeg kan ikke helt finde sidste indlæg, så håber bare ikke, jeg har vist dem allerede, ellers overlever vi jo nok også det. Og så beklager jeg billedkvaliteten rigtig, rigtig meget.

Ildenglen (Ønskekræmmerens datter #1) af Laini Taylor har jeg fået tilsendt som anmeldereksemplar fra adlibris.dk. Bogen udkommer 10. oktober.
Anglicismo af Michael Juhl Svendsen var et anmeldereksemplar fra forfatteren selv. Min anmeldelse kan ses her.
The Great Gatsby af F. Scott Fitzgerald. Jeg havde trang til at købe en klassiker, så det gjorde jeg. Den er stadig ulæst.
A Game of Thrones (A Song of Ice and Fire #1) af George R. R. Martin. Ja, jeg har været i gang med den tidligere. Som dansk e-bog. Det fungerede på ingen måder for mig. Efter at have læst Hulebjørnens Klan for nyligt, har jeg fået en desperat trang, til at prøve med denne bog igen, så jeg farede ud og købte den i går. Kunne ikke lade være. Tosset vil nogen sikkert sige.

Den Gyldne Nøgle (Nøglens Vogtere #1) af Lene Dybdahl fik jeg tilsendt fra Tellerup. Min anmeldelse kan ses her.
Heksejagt (The Hollows #1) af Kim Harrison har jeg vundet hos Sabrina.
Wolf Hunt af Sebastian P. Breit har jeg vundet på goodreads. Aner ikke om den er noget for mig, men når der er en ulv på coveret og ordet indgør i titlen, så pynter den i hvert fald!

2 kommentarer:

Sabrina sagde ...

Tak! :D Ja er det ikke vildt? Jeg kan stadig ikke rigtig forstå det. Det er så urealistisk og uvirkeligt hehe...

Også bare at det virkelig har været al den kamp og slid værd i denne måned. For det har sq ikke været nemt

Sabrina sagde ...

Ja sådan har jeg det også, men har også altid ekstra strømper på når jeg har gummistøvler. Hellere det og så tørre fødder end våde fødder :P