mandag den 4. juni 2012

London #1


Sidst i august skal jeg på tur med min mor. Kun os to. Vi skal til London og hygge os. Jeg glæder mig ret meget, har aldrig rigtig lavet noget specielt med min mor før - udover biografture selvfølgelig. Jeg skal også bogshoppe en masse og jeg vil prøve at forberede mig lidt, så det ikke bliver til alt for mange impulskøb, så derfor vil jeg indtil vi tager afsted, smide et par London ønsker op på bloggen af og til :)


Den her bog har jeg set på, lige siden den udkom. Faktisk før det, tror jeg. Jeg har bare ikke fået den købt endnu. Den står temmelig højt på min ønskeliste og jeg vil blive rigtig glad, hvis jeg ender med at tage den med hjem i kufferten. Faktisk forelskede jeg mig i den anden forside først, men nu er jeg egentlig mest til denne.

Tror de fleste af jer godt ved, at jeg er ret vild med Nicholas Sparks. Derfor må jeg bare eje denne bog! Er sikker på, den er helt fantastisk.

Jeg har kun læst en bog af Dorothy Koomson før. Det var en af de første bøger, der fik en tåre frem på min kind. Den var fantastisk rørende og virkelig smuk. Derfor vil jeg gerne læse endnu mere af den forfatter og jeg håber på, at denne bog ryger med mig hjem.

Denne bog er en jeg først lige har set på. Den lyder fantastisk ud fra beskrivelsen:
"Sometimes a child knows better...
GRACE
Ten-year-old Grace knows that her mum loves her, but her mum loves drugs too. And there’s only so long Grace can fend off the ‘woman from the county’ who is threatening to put her into care. Her only hope is...


BILLY
Grown-man Billy Shine hasn’t been out of his apartment for years. People scare him, and the outside world scares him even more. Day in, day out, he lives a perfectly orchestrated silent life within his four walls. Until now. . .


THE PLAN
Grace bursts into Billy’s life with a loud voice and a brave plan to get her mum clean. And it won’t be easy, because they will have to confiscate the one thing her mum holds most dear . . . they will have to kidnap Grace."


Og selvfølgelig denne, som vel er noget nær et must efterhånden. Har ventet på den i uendelige tider! Eneste årsag til, jeg ikke har købt den endnu er, at jeg har sparet sammen til London turen... Glæder mig til at holde den i hænderne!

13 kommentarer:

Maja sagde ...

En masse labert!

Hvornår er sidst i August? Mere om du ikke er nervøs for om det kollidere med studiestart?

Katja sagde ...

Lyder som en masse lækre bøger! Og, nå ja, nu er det jo London, så hvis man kommer til at købe lidt for meget, så skidt pyt da... :P Hvis noget, så er det da stedet at gøre det. :D Håber i hvert fald at I får en dejlig mor-datter-tur. :)

Maja sagde ...

Okay :) Bare fordi jeg har fundet ud af, at mange skoler rent faktisk starter tidligere, ca midt-slut august med rustur og andre sociale arrangementer selvom der står på deres hjemmeside at det først er d. 1 sep :) Så mener de nok 1.sep er første undervisningsdag og rigtige skoledag :) Men godt du har styr på det! :)

Frk. Hyms sagde ...

Så er det rettet ;) tak. Jeg gik bag efter den liste bagerst i bogen :)
Regner med det bliver bedre når jeg engang får læst de andre i hendes serie :)
Sikke en masse lækre bøger, du skal have fat i! Jeg glæder mig også helt vildt til vi skal derover, min liste er allerede mega lang og vokser stadig. Godt Jesper har sagt, jeg må købe alle de bøger jeg vil <3 :D

Sabrina sagde ...

Dejlige bøger :) Synes bøger er meget billigere i udlandet end herhjemme.
Sådan var det også de gange jeg var i Irland, og jeg skulle virkelig beherske mig hehe

Anne sagde ...

I England betaler man heller ikke moms for bøger, så det er jo det perfekte sted at købe bøger. Jeg plejer at give min bror en liste med bøger når han skal til England :D

Eeyorenyk sagde ...

Jeg kunne ikke lige komme på en tredje ting og så tænkte jeg "hey, en jordomrejse kunne være fint" Haha. :D

Didde sagde ...

Det var da så lidt. ^^, Det var også meget sjovt at skrive dem.

Frk. Hyms sagde ...

Hehe kender godt det der med at man bare MÅ se en film, men så alligevel glemmer alt om den, når den endelig kommer ud ;)
Jeg er ikke typen, der græder til film, men jeg snøftede lidt et par gange. Så det kunne godt være, du skulle have kleenex parat ;)

Stina sagde ...

Hvor er du heldig! Jeg ELSKER at rejse med min mor; det skal du altså glæde dig til! :) Og så London! Jeg er meget misundelig!

Mathilde sagde ...

Hvor skønt med en London-tur! Jeg går også og drømmer om at kunne tage derhen engang med min mor og min lillebror.. Jeg har været der en del gange efterhånden, men de har aldrig, og der er så meget, jeg gerne vil vise dem :D

Hvis I er til det, så kan jeg kun anbefale jer at tage ind at se en musical.. Det er i hvert fald noget af det bedste jeg ved ved London :)

Medic sagde ...

Hej Irene,
Tak for din hilsen.
Du kan tro jeg havde en super fantastisk weekend og jeg er en træt grinesmølf i dag :-D
Glæder mig til om en uges tid for så drager jeg til Dublin i 4 dage, det bliver såååå fedt :-)

Frk. Hyms sagde ...

Tak ;) Det tog mig vildt lang tid at lave listen, synes virkelig det var svært. Har du ikke en liste over bøger, du bare MÅ læse her over sommeren?