onsdag den 16. maj 2012

Gensynsglæde

Som et par stykker af jer sikkert ved, så har jeg gået rigtig meget op i hundetræning. Det har været en stor del af mit liv i mange år. I 2004 var jeg for første gang på lejr med min daværende hund. Jeg var blot 14 år gammel og kendte kun en enkelt. Jeg var en rigtig usikker pige på det tidspunkt og derfor var jeg også rigtig nervøs. Det viste sig, at der slet ikke var nogen grund til det, for jeg blev taget rigtig godt imod. Jeg var så glad for at være med, at jeg i alt har været med 6 gange. Lejren i 2010 var min sidste gang, da jeg er blevet for gammel nu. Jeg kan godt love jer for, det var en rigtig underlig sommer sidste år, hvor jeg bare rendte hjemme, mens de andre var på lejr! :)
Der har været år, hvor jeg har sat virkelig meget pris på mit regntøj, mens der har været andre år, hvor man skulle passe på ikke at blive solbrændt. De fleste af årene har vi dog haft perfekt hundevejr - dvs. tørvejr, varme og blæst.

Jeg har mødt de bedste venner gennem tiden og selvom det ikke er så tit vi ses (mest pga. afstandene), så snakker vi som om vi så hinanden i sidste uge. Det er helt fantastisk. Jeg har selvfølgelig også lært en hel masse omkring træning, adfærd og sygdomme, men det vigtigste har trods alt været det sociale. Det er ikke kun hundetræning; det er også vandkamp, rundbold, hygge, drillerier og hyggesnak. Og så er det (desværre?) også blevet til en del tårer gennem årerne; jeg kan ikke mindes ét eneste år, hvor jeg er taget hjem derfra uden røde øjne.


Nu er der sket det fantastiske, at et par af de andre tidligere ungdomsmedlemmer også er blevet for gamle til lejren og var lidt kede af det. De har så taget initiativ til en lejr for os "gamle ungdomsmedlemmer." Derfor drager jeg i morgen mod Sjælland, hvor de næste fire dage skal gå med hundetræning, hundemennesker og hundesnak. Jeg glæder mig super meget. Jeg kender de fleste i forvejen, men der er også et par stykker, jeg ikke har mødt før. Vi bliver ikke så mange, men sådan er det jo tit, når man starter noget nyt op. Jeg er sikker på, det bliver rigtig sjovt og jeg glæder mig til et gensyn med et par unge mennesker, hunde og instruktører (og ikke mindst køkkenpersonalet!! ;) ). Og så håber jeg bare på, vi ikke får alt for meget regnvejr.


(Alle billeder er fra 2010)

2 kommentarer:

Lecia sagde ...

Hyggeligt. Håber du glæder dig til at komme afsted. Hyg dig.

Frk. Hyms sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud :)
Du må have en rigtig dejlig tur og jeg krydser fingre for godt vejr ;)