mandag den 2. april 2012

Bogbloggertræf

I går tog jeg turen til Herlev med Sabina og Tanja. Det var en lang køretur på 2½ time, men det føltes ikke så langt. Snakken gik rigtig fint og vi fik snakket lidt om, hvad vi forventede os af bloggertræffet og før vi fik set os om, var vi fremme hos Katja. Vi fik knap nok sat os ned, før vi blev overøset med de lækreste gaver.

I den røde goodie bag lå en masse lækre læseprøver, bogmærker, blyanter, bogmagasiner og andet tingel tangel, der bare får smilet frem på en.

Før vi nåede at få styr på, hvad der egentlig lå i de lækre poser, fik vi endnu flere goodies: En stor pose med bøger! Jeg fik blandt andet det her:

Dødens ventesal af Silja Bødker og Camp 41 #1-2 af Patrick Leis, som var sponsoreret af Sebastian fra forlaget Facet. Hvis man får lyst til at besøge deres facebookprofil, kan man gøre det her.
Ulvespor af Stef Penney lå også i min pose og den var sponsoreret af Kristine fra forlaget Punktum. Nogen må vidst have været inde og tjekke min blog, siden jeg lige skulle få en bog med en ulv på forsiden ;) Er i hvert fald super begejstret! Den er så flot, jeg overvejer om den ikke bare skal stå med fronten ud mod mig på bogreolen, så jeg altid kan beundre den.

Som om alt det her ikke var nok, så var der mange flere bøger i posen:
Stjålet - Et brev til min bortfører og Den sommer alting ændrede sig er fra Ane på forlaget Carlsen.
Ren vodka og Splinten er fra Anne-Lise på forlaget Mrs. Robinson.
Under vandet er fra Trine og forlaget Flachs.
Monster High er fra Knud på forlaget Buster. Se også deres facebook.
Lydia er fra Tine på forlaget Lindhardt og Ringhof.
Blod er fra Susanne på forlaget Hr. Ferdinand.
Hereafter og Silhuet er fra Harald på Tellerup. Tjek også deres videoer ud på youtube.
Dødsbørn, Blodtåge, Dødens ventesal og CAmp 41 #1-2 er fra Sebastian på forlaget Facet som også er på facebook.

Nu var det jo selvfølgelig andet end bare gaver. Det var også kage, hindbærsnitter, slik, jordbær, sodavand og en hel masse snak. Vi startede i Harry Potter, var ude i Twilight og endte i Stephen King. Hver en sten bog blev vendt.
Vi blev et par stykker og splejsede til pizza og det var bare super hyggeligt! Det er ikke hver dag, man får lov at møde så mange bognørder på én gang.

Tusind tak til Rebecca og Katja for et super arrangement og endnu mere tak, til alle de fantastiske sponsorer, der har forkælet os og givet os stress over manglende plads på bogreolerne ;)
Og selvfølgelig tak til alle deltagerne, det var super hyggeligt og sjovt at møde jer! :)P.S. Hvis i nu skulle have fået lyst til at se, hvem det er jeg synes, der har været så hyggelige at møde, så er deltagerne her:
Tanja
Victoria
Lærke
Ingrid
Marie
Sabina
Katja
Sabrina
Maja
Andra
Mathilde
Mia Malene

Og arrangørerne:
Katja
Rebecca

9 kommentarer:

Katja sagde ...

Ser også ud som om, det er nogle virkeligt lækre ting, du har fået. :D Og nemlig! Det var rigtig sjovt at sætte ansigt og stemme på folk, fordi man ofte er anderledes at snakke med end man er at skrive med.

Nikoline sagde ...

God start. Hvad synes du ellers om serien?

Rebecca sagde ...

Det var så lidt - og igen: Super fedt, at I gad at komme og tage den lange køretur herhen! :D

Nikoline sagde ...

Det er virkelig også en god serie. Hvis du er meget til længere plots, tror jeg du vil blive rigtig glad for serien på sigt.

Er det rigtigt? Etteren i serien var okay, intet nyt at byde på, men okay for underholdningens skyld, men Demonglass var e-l-e-n-d-i-g!

Nikoline sagde ...

I så fald kan jeg kun foretsille mig, at du vil elske serien nær du kommer længere med de mange sæsoner. Det er virkelig også en god serie der rummer det hele; action, uhygge og pæne mænd.

Etteren eller toeren?

Mathilde sagde ...

Tusind tak for i går! Sikke en masse lækre ting du også kom hjem med :)

Tanja sagde ...

Ja jeg fik kronvidnet.. Aldrig hørt om den.. og bagsiden fangede mig ikke sådan vildt meget.. så du henter bare når du har lyst til at læse den, for den står ikke først i køen af de bøger jeg gerne vil læse ;)

Tanja sagde ...

Kan da godt være jeg har hørt om den men må nok indrømme at jeg er lidt bagud hvad bøger angår.. er ikke rigtig med.. må jeg have lavet om på..

Er begyndt på kvinden i buret.. vil læse den færdig inden jeg modtager englemaskeren (staves?) :)

Medic sagde ...

Hej Irene,
Det var hyggeligt at møde dig på bloggertræffet.
Har added dig til min blogger-følge-liste :-)
Hav en rigtig god påske.

Venlig hilsen

Medic aka
Ingrid