tirsdag den 27. marts 2012

Top ti tirsdag

Denne uges tema i top ti tirsdag er "Spring Fever: Top Ten Books I’d Play Hooky With". Det er altså ti bøger jeg vil pjække fra skole for at læse i. Det er The Broke and the Bookish der står bag.


1) Beastly af Alex Flinn.
2) The Golden Compass af Philip Pullman.
3) PS. I love you af Cecelia Ahern.
4) One moment, one morning af Sarah Rayner.


5) Where rainbows end af Cecelia Ahern.
6) My best friend's girl af Dorothy Koomson.
7) Harry Potter and the philosopher's stone af J. K. Rowling.
8) Confessions of a shopaholic af Sophie Kinsella.


9) The hunger games af Suzanne Collins.
10) The language of flowers af Vanessa Diffenbaugh.

4 kommentarer:

Maja sagde ...

Ej P.S I Love er så god! Jeg tudbrølede til både film og bogen! :p

Lecia sagde ...

Er du med i top ti tirsdag via goodreads eller?

Sabrina sagde ...

Mmmh gode bøger.. :P

Eeyorenyk sagde ...

Jeg har som oftest rigtigt svært ved at tie stille i sådanne situationer. Og jeg har MANGE gange sagt noget til folk der har opført sig helt ude af hampen. Det har blandt andet også resulteret i at jeg engang blev truet fysisk af en mand der var så stangstiv at han ikke anede hvem fanden han var. Han havde siddet og råbt og kæftet op om at "sådan en fed kælling krafteddeme burde betale for to" og lign. udsagn - Fordi der overfor ham sad en pige der ganske rigtigt var lidt godt i stand. Men der var MASSER af plads i metroen, så generede det ham, kunne han sgu da have sat sig et andet sted!
Hende her pigen så ud til at få det dårligere og dårligere over ham - Og jeg valgte så ikke at tie stille, men i stedet bede ham flette næbbet, for umiddelbart havde hun da vist lige så meget ret til at være der som ham. Nok mere, for hun havde betalt - Havde han det? Jeg tvivler den dag i dag. Men i hvert fald blev han stiktosset - Men stod af på næste station, råbende og skrigende over hvor fandens dumme alle andre var, det der fede læs fra metroen og meget, meget mere.

Men lige denne her gang var jeg SÅ forbløffet at jeg ikke anede hvad jeg skulle sige. Min første tanke var da at jeg måtte have hørt forkert. Men nej. Jeg har aldrig oplevet noget så ucharmerende og utiltalende. *tie*