torsdag den 9. februar 2012

En blog award

Jeg har modtaget denne fine award af Christina og det varmer jo altid, når nogen er glade for det man skriver :)

Reglerne for awarden er:

  • Linke til den, man får awarden af
  • Give den til fem bloggere, der har under 100 faste læsere
  • Svare på fem spørgsmål.
Jeg vil gerne sende awarden videre til:
Og så til spørgsmålene:
1. Hvorfor begyndte du at blogge?
Puha, det kan jeg da dårligt huske efterhånden. Jeg tror, jeg syntes det var fascinerende, den måde man kunne dele lidt af sig selv og sine interesser.

2. Hvilke blogs følger du?
Jeg følger en god stak bogblogs, både danske og engelske. Udover det følger jeg mest personlige blogge. Jeg ville så gerne følge kreative blogs også, men jeg tjekker bare sjældent de nye indlæg og det giver mig egentlig lidt dårlig samvittighed. Generelt følger jeg bare blogs, der afspejler mine interesser; bøger, dyr, foto, skrivning og enkelte kreative :)

3. Favorit farve(r)?
Rød og lilla

4. Favorit film?
Må man godt sige "ingen nævnt, ingen glemt"? ;) Kan nævne et par stykker, men misser garanteret en masse alligevel: Forest Gump, A walk to remember, Fight club, Disney, Godfather, musicals, Han er bare ikke vild med dig. Men helt generelt er jeg jo nok mere et seriemenneske end et filmmenneske - dårlig vane, I know! :)

5. Hvilke lande drømmer du om at besøge - og hvorfor?
Åh, der er mange! Kunne godt tænke mig at bo i Storbritanien engang. Ellers vil jeg gerne besøge alle stater i USA, ud og prøve ekstremsport i New Zealand og opleve Grønlands natur, som jeg har hørt, skulle være fantastisk.


Og så vil jeg da lige benytte lejligheden til at sige tak for alle jeres kommentarer, er begyndt at få mange flere og det er jeg rigtig glad for. Jeg forsøger altid at svare, men der kan godt gå 1-2 dage, fordi jeg ofte bare tjekker dem på mail via mobil og det gør det bare en tand mere besværligt at svare. Men jeg skal bestemt nok svare - ellers må I lige komme efter mig ;o)

5 kommentarer:

Eeyorenyk sagde ...

Du kan godt være heldig at få fat i én der faktisk ved noget og som fortæller stolpe op og stolpe ned. Sådan én er jeg. ;) Men det kræver at boghandleren selv bruger sin fritid og en del tid på at sætte sig ind i tingene. Der skal undersøges hvad det er for en slags bøger osv. Det er langt fra alle boghandlere der gør det.

Du kan også finde en boghandler, som kan fortælle dig at denne her er ny og handler om xxx. Eller denne her, den er også ny og handler om yyy. Men mere end det, ved vedkommende ikke, for han/hun har ikke læst dem. De kan måske lige sige noget ala "og har fået fantastiske anmeldelser" fordi det har de set i dagens udgave af Politiken.

Og så er der den sidste type - Som der faktisk findes en hel del af, tro det eller ej. Det er de boghandlere der ikke aner en fløjtende fis og som straks råber "IIIIINGE! DER STÅR EN KUNDE!" når du kommer og spørger om noget. Fordi de ikke aner noget om bøgerne, men det gør Inge. ;)

Men dét at sætte sig ind i bøgerne og læse dem er fuldstændig på eget ansvar som boghandler og det er noget du gør i din fritid. Du ser selvfølgelig de nyeste bøger om morgenen, når de udkommer og du kan så lige læse bagsiden og bladre lidt. Forlagene plejer også at sende en mail ud hvis en af deres bøger pludselig får tyve fantastiske omtaler. Men ellers er der faktisk ikke meget hjælp at hente i selve arbejdet. Det er ren og skær interesse der gør at jeg til hver en tid vil kunne anbefale dig 12 forskellige krimier indenfor hver krimigenre, altid vil kunne finde et udvalg af romaner til din mor og ved præcis hvad din lillesøster vil læse efter Twilight. ;)

Eeyorenyk sagde ...

Du har helt ret i at man ikke kan vide alt, det gør jeg heller ikke. :p Men jeg har så meget respekt for mit dag og mine kunder at jeg synes man bør kende de mest oplagte og store titler. Og gerne nogle mindre kendte alternativer. ;)

Der er jo nogle der bare ikke gider læse. Sådan er David. Jeg forstår det ikke, men ham om det. :p Måske din søster finder en bog en dag som ændre det for hende. :) Jeg tror, hvis man finder den rigtige bog, så ændre det hele verden for en. :) Er der noget hun kan lide at læse?

Eeyorenyk sagde ...

Sådan en pause havde jeg også. Haha. Dog i slutningen af teenageårene. ;)

Har I prøvet fx Maggie Stiefvater eller Andrea Cremer? Det er meget hen af Twilight i hvert fald, bare med ulve. Dog er det ikke mine personlige favoritter, men jeg kunne heller ikke lide Twilight. :p

Maja sagde ...

Tak for awarden! :) Jeg er hoppet med på den og sat mit indlæg til udgivelse imorgen :)

Ja det skal nok blive interessant med det bloggertræf - men man er vel altid en anelse nervøs når man ikke kender nogle ;)

Unknown sagde ...

Tusind tak for awardet! :D Jeg laver et indlæg om det med det samme (:

Katrine // Snomme.blogspot.com