lørdag den 4. februar 2012

Edges

Jeg er blevet kulturblogger for Fredericia Teater og i går var jeg så inde og se den første forestilling. Jeg får billetterne af teateret mod så at anmelde stykkerne her på bloggen, men meninger og holdninger er helt mine egne. Alle billeder er fra teaterets facebookside og er taget af Søren Malmose.

Edges er en ny musical, der er skrevet af unge for unge. Det er den første musical jeg har set, hvor der ikke indgår noget dialog udover sangene - og jeg har set ret mange musicals!

Stykket behandler mange problemer, unge mennesker kender til. At arbejde/gå i skole ét sted og drømme sig væk til et andet, at være i et forhold, hvor man faktisk ikke er sikker på, om man hører til og i det hele taget bare identitetsdannelse. Der bliver gjort meget for at fange unge mennesker, alle fire skuespillere er udstyrede med iPhones og iPads og på skærmen i baggrunden, kan man så følge sms'erne frem og tilbage.

Her er mændende igang med at optage en video via deres iPad, til en ven der er blevet "kærestekedelig" - det kender vi vel også allesammen.

Jeg kunne godt lide ideen med, at der kun er fire karakterer i stykket man skal forholde sig til. På den måde kommer man lettere ind under huden på dem og man bliver heller ikke forvirret over, hvem der nu er hvem.

Aldersmæssigt vurderer jeg, der sigtes efter gymnasiealderen, men er man ovre den, kan man godt tage ind og se den og stadig komme hjem med en oplevelse i rygsækken.

Du kan læse mere om stykket her og billetterne kan købes her

4 kommentarer:

Mette sagde ...

Fedt at du er blevet kulturblogger for dem. Hvordan har du fået det tilbud? Har du selv kontaktet dem, eller hvordan?

Og det lyder om en hyggelig musical de har sat op!

Kh
Mette

Sabrina sagde ...

Den står til at komme 15 marts. :)
1'eren er helt vildt god!! :)

Sabine sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Sabine sagde ...

Biblioteket, Irene. Hehe.