fredag den 13. januar 2012

Nyt på bogreolen #9

Så kom der lidt nyt og meget blandet igen... Hvis bare man kunne købe bøger på samme måde som slik. Selvom, det kan man faktisk på biblioteket. Fyld en bærepose for en 50er. Men mange af bøgerne er bare ret slidte :/ Ideen er ellers super god. Nå, nok snak!

I'll be there for you af Louise Candlish - en af bøgerne på min must-read liste
A walk to remember af Nicholas Sparks
Anna and the French kiss af Stephanie Perkins
Going too far af Jennifer Echols
Wintergirls af Laurie Halse AndersonEn god dag at dø af Thomas Berger (fra antikvariat) - endnu en fra must-read listen.

PS: Jeg elsker dig af Cecelia Ahern
Mørkets brødre (Vampire Diaries #1) af L. J. Smith (den opmærksomme læser vil måske undre sig, for har jeg ikke bøgerne på engelsk? Og jo, det har jeg, MEN..... ;))

Vampyrkongen (Black Dagger Brotherhood #1) af J. R. Ward
Dæmonens hævn (Hex Hall #1) af Rachel Hawkins
Disse to bøger har jeg købt for det gavekort jeg fik til jul :)


4 kommentarer:

Eeyorenyk sagde ...

Ja, og så bare leve resten af livet, på renterne fra foretagendet. Og rejse til de varme lande hver vinter og leve som konger og dronninger. ;)

Det var mig jo. Og Rebecca. Der bliver noget igen i år, ja. På et tidspunkt. Lige pt er der noget forskellige i støbeskeen, så det kan godt trække lidt længere ud end vi havde regnet med. Men også blive virkelig godt! Hvis der kommer nogle tilmeldinger fra Jylland og Fyn, så er det i hvert fald smart at lave noget kørselsordning, hvis det er muligt. :)

Eeyorenyk sagde ...

Jo, selvfølgelig! Med de millioner jeg tjener på det, invitere jeg da alle bloggere med. :p

Andra sagde ...

Uha, nogle af bøgerne ejer jeg også selv - andre ønsker jeg mig, f.eks. Anna and the French Kiss. Den er godt nok blevet hypet blandt bogbloggere og på Goodreads.

Andra sagde ...

Jeg ejer selv 'Mørkets Brødre', bare på engelsk, 'PS, jeg elsker dig!' og 'En god dag at dø'. Af de tre har jeg kun læst Mørkets Brødre.

Jeg vil sige, at det først var den tredje og fjerde bog i The Vampire Diaries-serien, som for alvor fangede mig. :)