onsdag den 7. december 2011

Julechallenge #7

Glædelig 7. december!
Jeg håber i har det godt derude. Og velkommen til de nye læsere der er kommet på det sidste :) Er altid glad for at se jer!

I dag skal jeg vise mit hjem i jule blogchallengen. Det har jeg ikke rigtig lyst til. Men I kan få mit værelse at se! :)
Den bamse der sidder på reolen er min ynglingsbamse. Han hedder Bøllebob og er købt i 1996. Han er meget slidt og faktisk ikke særlig pæn mere, men han betyder rigtig meget for mig, så han har fået en plads ved mine bøger :) De tung der ligger i uorden på nederste hylde, er ting jeg har lånt af venner :)

Mit skrivebord. Den store mappe til venstre, er den med mine papirer i (lønsedler, kvitteringer, forsikring o.a.) og det der flyder ovenpå er alle mine papirer vedrørende min telefon, der jo stadigvæk ikke virker. Har opgivet at gemme dem væk, så kan jeg jo ikke lave andet end at hive dem frem hele tiden ;) Under mit bord har jeg så en masse skotøjsæsker stående. De fylder ikke helt så meget, som de ser ud til :)

Min dejlige seng. Elsker vi ikke allesammen vores seng? Jeg tror det! Og så hænger der et billede af månen. Min far hængte det på den forkerte led, men det er ikke lige blevet rettet endnu ;) Bliver det nok heller aldrig. Min opslagstavle roder. Burde rydde op på den, men det får man bare ikke rigtig gjort. Og så spruthylden...ja jeg har slet ikke så meget, som det ser ud til. Der er nok fire flasker med det der "smagsvæske" - bl.a. tranebær-et-eller-andet uden alkohol, så man kan lave drinks.
Min seng har været redt, men det ser jo aldrig perfekt ud, når man har en hund der også er glad for at ligge der ;)

En ikke særlig julet dag i blog challengen. Jeg glæder mig til at vise jer noget hjemmelavet i morgen! Skal lige finde ud af, hvad det er :)

3 kommentarer:

Lecia sagde ...

Du skal da tegne et billede og skrive hvem det er. F.eks. Courtney Cox Arquette. Tror jeg nok hun hedder efter Cox og jeg tror nok det er sådag Courtney og Arquette staves. Eller Damon fra TVD

Sabrina sagde ...

Jeg elsker også min seng!

Seng, dyne og puder er simpelthen verdens bedste opfindelse

Simone Hagemann sagde ...

Det ser virkelig ud til, at være et hyggeligt værelse :)