torsdag den 29. december 2011

Julechallenge #29

Hvor er jeg om 5 år? Her måske? Jeg ved det ikke. Men jeg håber, jeg ved, hvad jeg laver! :)
Jeg skulle nemlig gerne være færdiguddannet bioanalytiker til den tid! :) Det er i hvert fald lige op over. Sådan nogenlunde. Plus, minus ;) Åh, det glæder jeg mig til! :)

3 kommentarer:

Simone Hagemann sagde ...

Hej Irene :)
Jeg har lige svaret på din kommentar inde på min blog. Hvor jeg bl.a. skriver, at du faktisk allerede linker til mig, bare til min gamle blog :)

Jeg forstår godt at du glæder dig! Jeg glæder mig allerede til, jeg er færdiguddannet, og jeg går stadig kun i 2.g. Men jeg er bare sikker på, at jeg vil komme til at blive så glad for det :)

Eeyorenyk sagde ...

Hehe, dog ikke. Det er Hugh Jackman, men han er dælmne også en lækkermås. :p

Det er en action/sci-fi film der foregår i fremtiden, hvor mennesker ikke længere bokser, men træner robotter til det. Jackman spiller hovedpersonen Charlie, en uansvarlig og nedslidt eksbokser, der tjener penge ved at underholde publikum med en slidt bokserobot. Fra den ene dag til den anden, får han ansvaret for sin søn Max, der ændrer hans liv mærkbart. De oparbejder et samarbejde omkring en ny bokserobot, Atom, der viser sig at have gode evner i ringen. :)

Sabrina sagde ...

hehe tror også kun det var fordi det var den første "rigtige" bog jeg skulle læse helt selv, men kan som sagt også kun huske at jeg aldrig fik læst den færdig