tirsdag den 13. december 2011

Julechallenge #12 + #13

I går skulle jeg vise jer mit hjem udefra. Jeg har altså snydt lidt ;) Det har ikke været ordentligt vejr. Så nu får i google billeder ;) Hehe. 


Andet vindue til venstre er mit værelse :) Så ved i det. Og se lige hvor flot vejr det var! Suk.I dag skal jeg vise jer et billede jeg har taget. 

Så skulle jeg gerne være med igen :)

5 kommentarer:

Sabrina sagde ...

Det ser hyggeligt ud, der hvor du bor :)

Sød hund, er det din? :)

Sabrina sagde ...

HAHAHA! Skal vi bytte? Vil heller end gerne bytte hehe, så jeg slipper for at bo på et kollegie med larmende og irriterende naboer, en sur og irriterende vicevært, brandalarmer der hele tiden går igang og andre ting. :P

Hvad hedder din hund? Den ser sød ud :)

Sabrina sagde ...

Hehe så du vil gerne have naboer der tramper rundt på gange og spiller mega høj techno musik næsten alle ugens syv dage, så du alligevel ikke får noget søvn? Så billeder på vægge og reoler ryster.
Og så igen brandalarmen der går igang kl lort om natten fordi nogle fulde fjolser synes det var sjovt at starte den. Den er så høj at man brat bliver revet ud af sin søvn, og ikke kan samle sine tanker om at få tøj på, fordi den er så høj.

Jamen det er så en deal! :P Hehe

Sødt navn :

Tanja sagde ...

Jeg forstår altså heller ikke de der dyre gaver.. At børn skal have for 2000kr hver osv.. :s

Men jeg forstår så heller ikke når folk begynder på den der.. vi giver børnene men ikke de voksne.. Det jo ikke børnenes jul!!.. Så må alle jo bare få mindre gaver.. eller ingen.

Fint hjem ;) Er faldet af på den juleleg.. hehe..

Tanja sagde ...

Thomas og jeg giver heller ikke til hinanden men ændre sig nok ligeså snart drengene forstår det med at give gaver til jul ;) men selvom folk i familien får børn så får de voksne stadig :)

Jamen det lyder hyggeligt med gaver til de drenge.. jo bare lige med at finde en dag du kan komme her ud.. altså nu har jeg jo nok en syg dreng i morgen så det der jule tam tam bliver ikke til noget.. så hvis du stadig kan og ikke er bange for at besøg
min lille søløve så skal du være velkommen.