mandag den 14. november 2011

Så er det jul #1

Nej okay. Ikke helt endnu! Men i år vil jeg prøve at fortælle lidt om vores jul, hvad der sker hvornår osv. Så derfor kommer første indlæg i dag.
For at prøve at gøre det lidt mere julet, sidder jeg lige nu og lytter til det her:
Glees julealbum. Har glædet mig længe til at komme langt nok hen mod jul, for at kunne nyde albummet! Jeg elsker Glees musik :D Kan kun anbefale den.

Tilbage til i dag. 14. november. I dag sker der noget meget vigtigt - især for børn og barnlige sjæle!
I dag er nemlig dagen, hvor julemanden vågner op og sender alle sine nisser ud, for at lytte til alle børn. Så hvis ikke man har været helt sød i år, så er det altså nu man skal rette op på det. I dag og helt frem til juleaften, noterer julemanden på sin liste, hvem der er artige og hvem der ikke er.

Det var sådan jeg fik det fortalt som barn. Jeg så altid frem til den dag, fordi jeg vidste at nu talte min opførsel. Nu skulle jeg være sød, hjælpe til i køkkenet, holde orden på værelset osv. Årsagen til, at det lige netop er d. 14. november det sker, er at min mormor har fødselsdag. Så det var sådan en nem huskeregel. Når mormor har fødselsdag, begynder julemanden at lytte. 

Ellers er jeg jo klar til jul. Jeg mangler lige en sidste ting til min søsters adventsgaver og så mangler vi to kalendergaver til mor. Julegaverne har været færdige og pakket ind længe. Julen kan bare komme an (og dermed også sneen, ja tak!)

Jeg håber der er andre, der fortæller lidt om sine traditioner. Giv mig lige et tegn, hvis du har planer om at blogge om din jul! :)

5 kommentarer:

Navnløs sagde ...

Sød historie med nisserne. Julehygge slår bare aldrig fejl!

Ria-K. sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Ria-K. sagde ...

Hej,

Sikken en dejlig historie.
I vores lille familie, skal vi rigtig have julet i år, da det er vores første jul i eget hus, der skal nok komme mange indlæg med hvordan det går med at finde frem til det rigtige træ, pynten der skal på det, og meget mere.

Vi har ingenting af julepynten der skal op... Men vi får det. Glæder mig til at dele traditioner og julehygge med jer andre i blogland :)

Men følg gerne med hos mig, for her er traditioner blandet med nyt og gammelt

Sabine sagde ...

Jeg er muligvis med på den dér Must read 2012 bogudfordring. ;) Rigtig bog idé. Skal bare lige have fundet på bøgerne jeg vil læse og sådan.

Marie Holm sagde ...

Hej, rigtig hyggelig juletradition og også noget mere overskuelig for børnene end: 'du skal være sød hele året' :-p jeg blogger også om mine juletraditioner på midnightshadow.dk.