onsdag den 2. november 2011

NaNoHvadForNoget?

NaNoWriMo! National Novel Writing Month. 30 dage, 50.000 ord. Det er hvad NaNoWriMo er. Det går i al sin enkelthed ud på at skrive en bog på min. 50.000 ord på 30 dage. Det giver i snit 1.667 ord pr. dag. Det foregår hvert år i november måned og du kan læse mere på NaNoWriMos hjemmeside.

Jeg startede godt ud i går og endte med 3.548 ord og lige nu er jeg så oppe på 5.216. Målet for i dag hedder for mit vedkommende 6.000 ord og det når jeg da sagtens, kan jeg se på tiden. Det er rigtig skægt og jeg ved stadig ikke helt hvad min historie kommer til at indeholde, det er noget jeg opdager hen af vejen. Noget af det der hjælper mig bedst til at skrive er WordSprints. Man aftaler med andre Nano'er, at man f.eks. har 10 minutter og så ser man hvor mange ord man får skrevet indenfor tidsrammen. Af og til er der så også et ord man skal prøve, om man kan få flettet ind. Jeg vil tro mine første 4.500 ord kommer fra WordSprints! Super sjovt og anbefalelsesværdigt.

4 kommentarer:

Majasol sagde ...

Wuh! *high five* Keep going! Må jeg spørge, hvad din roman handler om?

Mit går nogenlunde. Jeg følger med, trods tidsmangel, så det kan da siges at være en sejr i sig selv.

Majasol sagde ...

Ideen er i hvert fald god, fordi den er anderledes. Den kan i hvert fald indeholde ufattelig meget potentiale.

Jeg er igang med at skrive en steampunk inspireret genfortælling af Rapunzel, som er i følgeskab af den unge Mr. Knavel, der ikke er helt på den rette side af loven.

Laboratoriekurser? Spændende. Hvad er det du skal lave de weekender helt præcist? Noget i Cornelia Funke style?

Majasol sagde ...

Det håber jeg i hvert fald. Har du selv planer om, at læse den engang?

I hvert fald skal du have et held og lykke.

En havenisse? Nu fortyder jeg rent faktisk, at jeg ikke lavede ham til en gnom! Det ville have været et temmelig sejt detalje. I think. Anywho, det er for sent nu.

Ah. Vil der så være en lærer til det kursus, eller står du selv for, at skulle lave så mange forsøg som muligt med en deadline på to dage?

Majasol sagde ...

Hah. Ikke din egen historie, men Livet på køleskabsdøren.

Tell me 'bout it! Hvis man går tilbage, bliver over halvdelen af det bare slettet og skrevet på ny. Så det er en dum ide. Men man kan altid redigere den efterfølgende, så det hele passer sammen.

Det kan jeg godt følge dig i. Man har mere lyst til at bruge sine weekender på andet end det. Hvad har du så planer om, at denne weekend skal gå ud på, nu når den skal nydes i høj grad?