mandag den 24. oktober 2011

Ferieblog

Som i jo nok hare opdaget, så har jeg været på ferie. Derfor manglen på aktivitet.
Jeg var i sommerhus i Nørre Nebel, ca. 30 km fra Varde. Ved Vesterhavet. Jeg elsker det! Det var sjette gang vi var i det sommerhus i efterårsferien, men nok også sidste gang =) Vi har slet ikke været på ferie i år, da vi jo byggede om i stedet (arbejder stadig på billeder *dovenskaben længe leve*). Så det var bare super skønt at være afsted igen. Vi var allesammen afsted, også hundene.

Hvad har jeg så lavet? Jo nu skal i høre...Hygget rigtig meget" Her forbarmede vi os over hundene - der er virkelig gulvkoldt deroppe. Så vi slæbte vores dyner ind i stuen, bredte min ud nederst og så skyndte Zafira sig hen og ligge på den. Så fik hun lige Lecias dyne på også. Det er mig hun ligger lidt op af :) 

Så fik jeg også lige smagt på årets første af disse:

Smagte ærlig talt ret godt. Ikke sidste gang jeg gør det! Meeen nu er J-dag jo også lige om hjørnet ;) 
Så blev der spillet en masse brætspil og kort, men jeg fik også gang i noget jeg ikke har gjort længe:

Malet! Super hyggeligt og afstessende. 
Når man er på ferie er der også masser af læsetid (*host* jeg fik læst rigtig meget i år *host* - 50 sider! Hahaha, ups) Den stod på Borte med blæsten og Taskovskijs heste (en digtsamling - must-read i forbindelse med uddannelse). Tarkovskijs heste var læst på en times tid, relativt kedelig. Borte med blæsten fik jeg ikke læst ret meget i desværre, den virker ellers super god :) Mens jeg læste, fik jeg strikket lidt.

Det er faktisk første gang jeg nogensinde har gang i noget stort, det her skal engang blive til en sweater til mig selv. Synes selv jeg har ret fint styr på det i forhold til hvor ny jeg er i faget.

Hunden lå op kaminen en dag, ikke ret længe godt nok... Men nåede lige at fange et billede, beklager meget kvaliteten, men det skulle jo gå lidt stærkt når hun sådan har ild i rumpen ;) Hæhæ

Og så lige for at runde efterårsstemningen af:

3 kommentarer:

Katja sagde ...

Ja, det er nemlig så! Sims styrer! x) Og hvor er det fedt, at du strikker! Men kan du strikke mens du læser? :O Det lyder svært.

Maiken sagde ...

Det lyder bare som en rigtig slap-af ferie :O) Vidste ikke du også strikkede :)

vil du ikke sende mig din adresse, så du kan få din give away :)
Maiken1984@msn.com

knus

Anonym sagde ...

åååh total fed tegning og en rigtig sød hund (: Og noget lækket hygge du har lavet (: Tænkte om vi skulle linke hinanden jeg kigger rigtig mange blogger igennem så jeg har svært ved at nå at se alle svar så håber du svare via min blog da jeg har letter ved at opdage et svar der (: Håber du forstår mig (: Knus