onsdag den 21. september 2011

Så er der frokost!

I dag ser frokosten lidt anderledes ud. Plejer enten at spise rugbrød eller ingenting. I dag står den så på ciabattabolle med kalkunbrystpølse (tror jeg nok), agurk, tomat, grøn peber fra mormors have og mayonaise.


Posten har været forbi igen. Denne gang med en thriller fra Susanne Staun. Det er Gyldendal der har været så rare at sende mig dette eksemplar til anmeldelse. Jeg har så "desværre" opdaget, at bogen er nr. 2 i en serie. Første bog hedder Døderummet og jeg har selvfølgelig reserveret den på biblioteket og står som nr. 1, så jeg har efterhånden lidt travlt. Mangler 280 sider i den bog jeg er igang med (One moment, one morning), så er Nelson Mandelas selvbiografi kommet hjem på biblioteket også, jeg skal have læst Døderummet og endelig have anmeldt denne. Puha, får da helt stress ;)
Hvis andre synes den her bog, Hilsen fra Rexville, ser spændende ud, så er den i butikkerne fra d. 27. september :)

3 kommentarer:

Nina sagde ...

Sikken fin blog, tillykke med det! :)

Du må meget gerne blive fast læser på min blog, da jeg ikke har så mange. Så bliver jeg også på din!! :)

ninapratt.blogspot.com

Simone sagde ...

Haha ja ^_^" Det er jeg da vidst ;) Hihi. Og tusind tak for rosen. Jeg vil da bestemt også følge lidt med her.

Eva sagde ...

Åh, jeg kunne nu godt lide The Secret Circle. Jeg synes ikke den mindede mig om noget som sådan, så det kan være, at det er derfor jeg godt kan lide den. Det bliver nok aldrig en yndlingsserie, men jeg tror nok, at den skal blive ret spændende. Jeg har da mange spørgsmål jeg gerne lige vil have svar på :)

Jeg synes også TVD var vildt god, og skønt at man kunne græde lidt ;D.

Nej. Jeg har aldrig hørt om Castle. Du må lige fortælle lidt om den :D