tirsdag den 13. september 2011

LILLA! Og hvad jeg går og drømmer om


De der følger mig på facebook, har nok hørt mig sige det før. Jeg er ligeglad om mine venner og bekendte stemmer rødt eller blåt, sammen er vi den perfekte lilla. Det er altså lidt sådan jeg har det. Nu synes jeg jo selv politik er utrolig spændende, men hvad mine venner stemmer, er jeg lidt ligeglad med. Har ikke noget imod at diskutere det, men det med at blive uvenner over det, det gider jeg ikke rigtig.
Og så må jeg i øvrigt lige sige, hvis man stemmer noget "bare fordi jeg ved de går ind for x, men jeg kender ikke noget til de andre partier", så synes jeg ærlig talt man skal holde sig væk - uanset om man stemmer Ø eller O eller alt derimellem. Det samme gælder, hvis man bare stemmer på det parti ens forældre, kæreste, ven osv. stemmer på, kun fordi man ikke ved, hvad man ellers skal stemme. TÆNK nu hvis du stemmer på noget du slet ikke går ind for? Eller alternativet er bedre? 
Nå men det var bare det jeg ville sige om valget :o)

Det her fine kamera er hvad jeg går og drømmer om. Nikon D3100. For to-tre dage siden tjekkede jeg prisen på et startkit på edbpriser og siden da er det faldet 150 kr. Okay okay, det er ikke så meget, men det er da værd at tage med!
Til de nørdede kan jeg lige tilføje et par detaljer
  • 14,2 megapixel
  • ISO 100-3200
  • 3 eksponeringer i sekundet
Ja ved altså ikke lige hvad mere i vil vide ;) Nå men, det står til ca 3500, håber det ryger ned på 3000 inden jeg køber. Vil super gerne købe næste måned, men argh! Det får jeg dårligt råd til. Men ideen er, at jeg gerne vil have det med mig, når jeg tager på ferie, der er nemlig ingen internet og så vil jeg jo kunne øve mig lidt der. Så tænker lidt om ikke det er okay, hvis jeg låner lidt fra min opsparing og så køber næste måned? Og så smide resten ind på opsparingen igen i november. Hvad synes i? Ville det være okay? Ikke at det sådan set kommer jer ved haha :o) Men er da nysgerrig! Skriv endelig hvad i tænker!

3 kommentarer:

Louise sagde ...

Der skulle være flere som dig ang. politikken, jeg synes der er lidt for mange der går alt for højt i det med rød og blå blok! Jeg fatter ikke der skal være sådan en "krig" mellem folk. Vi er alle forskellige, sådan er det, og det er jo kun godt! Af den grund rager det mig en papand hvad andre stemmer. Man bør som du også nævner, at bruge lidt tid på at se på de forskellige partier, så man ikke bare stemmer for at stemme.


Mht. kameraet, synes jeg godt du kan låne pengene fra opsparingen så længe de kommer tilbage, det har jeg gjort flere gange før :) Og det ser ud til at være et godt kamera, Nikon skulle også være nogle af de bedste. Mit har snart holdt i 4 år (tror jeg) og har kun problemer med objektivet, fordi jeg har haft tabt det -.-

Irene E. Jensen sagde ...

Altså kan i princippet godt forstå frontpersonerne "kæmper" sådan, men synes altså folk skulle slappe lidt af :) Hehe. Og uanset hvad, så kommer vi jo ikke ud af finanskrisen på en uge uanset hvem der vinder - desværre da! :P

Jamen det lyder godt! Har altid været ret glad for Nikon, selvom jeg har hørt de også er lidt dyrere at "udbygge" :)

Louise sagde ...

nemlig ^^

ja det er de nok også, men det er så også pengene værd. Jeg kender en der opgraderede til et bedre objektiv og billederne bliver super flotte :)