fredag den 30. september 2011

Bedste venner

Nu vil jeg ikke gå i detaljer, det føler jeg ikke for... Men som I jo ved, så har jeg haft en bror. Når man har set og oplevet de ting jeg har, så tror jeg det er meget naturligt, at man får et behov for at hjælpe andre menneske hvor man kan. Når jeg bliver voksen-voksen (I ved...omkring de 40 haha), så har jeg en idé om, at jeg vil have et plejebarn. Altså f.eks. en autist der kommer på aflastning hver anden weekend. Det betyder rigtig meget for de familier!

Nu så jeg så i TV avisen et indslag om det her projekt "Best Buddies". Det handlede om udviklingshæmmede der fik en ven der var rask. Jeg fulgte med og gik med det samme ind og læste alt om det og nu har jeg simpelthen tilmeldt mig. Det kræver at man er i kontakt én gang i ugen pr. tlf, sms eller mail og at man ses to gange i måneden. Det drejer sig måske kun om en enkelt time i ugen for dig og mig, men for dem er de timer måske en verden til forskel. Og de kan jo bestemt være lige så gode venner som alle andre, det er jeg helt sikker på! Da jeg udfyldte tilmeldingsformularen skulle jeg bl.a. krydse af, hvordan jeg var. Altså stille, udadvendt, sjov osv. Jeg skulle også nævne to ting jeg gerne ville lave med en ven, samt krydse af hvad jeg var interesseret i. F.eks. at bowle sammen, danse, spise, gå ture, dyr, gå på museum osv. Jeg tror helt sikkert man bliver matchet lidt udfra interesser og personlighed også :o)
Nu håber jeg bare, at høre fra dem snart. Jeg håber i hvert fald de kan bruge mig!

Hvis du nu sidder og synes, det lyder spændende, så kan jeg kun opfordre til at kigge forbi deres hjemmeside her. Det eneste krav er, at man er over 16 år.


God weekend!

3 kommentarer:

Louise sagde ...

jeg synes det er helt fantastisk du gør det :) Det lyder da spændende ^^

Tanja sagde ...

Sikke en god ide!

Navnløs sagde ...

Hvor er du SEJ!
Så meget respekt herfra, at du bruger dit overskud og tid på det i hverdagen. :-)