lørdag den 24. september 2011

Anmeldelse: One moment, one morning

Titel: One moment, one morning
Forfatter: Sarah Rayner
Sider: 416

Her har vi en bog, det tog mig en del tid at læse. Godt 1½ uge, hvis ikke mere. Det var ikke handlingen den var gal med, næ det var mig! Jeg kunne simpelthen ikke kapere det i hovedet. Jeg sad med tårer ned af kinderne flere gange, nøj jeg synes det var hårdt at læse den. Men hvor er jeg glad for, jeg gennnemførte det. Det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg har læst den her bog.
Den handler om en kvinde, hvis mand dør på toget. Hun ser det hele. Det samme gør en anden kvinde. Gennem en hektisk uge følger vi enken, en veninde og kvinden fra toget, der også så det. Et venskab opstår. Manden efterlader sig desuden to børn, en søn på 5 år og en datter på 3. Det er en hjertevarm fortælling, den er smuk, sørgelig og sjov. Men for søren hvor gør det ondt at læse, hvordan hun fortæller børnene, at faren er død, at han er i himlen og leger med deres kat.
Jeg kan helt sikkert anbefale den her bog til alle (kvinder), den er virkelig fantastisk!

Karakter: 5/5 - en ny på min favorithylde!

3 kommentarer:

Nikoline sagde ...

Ser du serierne på dansk tv eller finder du dem online?

Uh, denne bog har jeg virkelig overvejet at få læst også.

Nikoline sagde ...

Sådan! Det tager så lang tid for serierne om at komme til Denmark.

Jeg tror jeg vil kunne skrive speciale i at græde til bøger, så det har jeg det helt fint med.

Tanja sagde ...

De der prikker.. Det er nu meget enkelt.. Det billede jeg har tegnet efter har jeg printet ud i den størrelse jeg vil tegne billedet i.. også har jeg bare brugt en lineal til at måle hvor langt der f.eks. er fra det ene øje til det andet.. målt hvor langt der fra næsen er ned til første læbe.. osv.. også har jeg bare sat prikkerne som hjælpemidler.