mandag den 11. april 2011

Fødselsdag + en rigtig god undskyldning

Ja, der er længe imellem mine posts.. Undskyldningen synes jeg selv er ret god! Min pc er nemlig døden nær, så den lever lidt sit eget liv og slukker som det passer den.. Meeen, i morgen skal jeg ud at kigge på ny! :)
Nå, så havde jeg jo fødselsdag i lørdags. Jeg havde en rigtig dejlig dag og fik helt fantastiske
gaver!
Jeg blev vækket på sengen af min søster. Hun havde morgenmad og gave med. Det var lækkert. Jeg blev helt rørt over gaven og fik da fældet en tåre :') Det var et sølvbogmærke med gravering. Jeg har prøvet at tage billede, men kunne ikke rigtig få det fanget, desværre.

Jeg fik de her rigtig flotte roser. 21 er der. Og vasen (som ikke kan ses) fulgte med. De var fra mormor og morfar. Og de er bare rigtig flotte!
Så fik jeg 5 pandoraled, de fem til venstre. Hjertet er med gravering. Hjertet og hesten er fra mor og far, den blå glaskugle er fra mormor og morfar og de to med blomster er fra min onkel.
Af mormor og morfar fik jeg også en sengeforlægger, som i lige kan se lidt af her.
Af min anden onkel fik jeg de her to film
Og af Mark og Xenia fik jeg den her bog

Udover det, så fik jeg jo min børneopsparing.. De skal bare avle flere penge, er planen.. Jeg fik også et gavekort til Matas af en nabo og veninde, et sæt undertøj og et skrabelod af mormor og morfar og fem par øreringe og et armbånd af et hold venner.

Og der er virkelig meget mad til overs, det er faktisk rigtig lækkert.

Jeg håber på at vende stærkt tilbage, når jeg får mig en ny pc! :)

1 kommentar:

Tanja sagde ...

Skønne gaver :D