tirsdag den 5. april 2011

En ny historie

Jeg er begyndt at spille med en ny legacy familie i The Sims 3, denne gang vil jeg vise billeder og lave lidt historie ud af det, så her får i kapitel 1:


Mød Bob Jungle. Han er ung voksen med følgende egenskaber: friluftssimmer, festabe, nasser, kokketalent og håbløs romantiker. Hans livsønske er, at blive rockstjerne.
Hans hjem er ikke noget særligt. Der er en seng, et køleskab, en grille, en brusekabine, en håndvask og et toilet.

Penge har han heller ikke nogen af, så han tog en tur i parken for at møde nye mennesker og finde lidt mad. Han fandt denne skovturskurv, men lykken er kort...


Der dukkede nemlig denne mand op, som begyndte at pakke det hele sammen igen...


Så nu er der ikke mere mad der. Onde mand.


Samme aften holdt Bob en fest med alle dem, han mødte i parken. Samtidig tænkte han på, at han jo ikke havde nogen guitar at øve sig på - og heller ikke noget lys. Men en fest i mørke, den kan jo også føre meget med sig..


Næste dag stod han sent op. Han ville ud og møde mennesker, så han tog til fitness centeret og konkurrede med en anden mand om, hvem der kunne holde vejret længst tid. Bob vandt.


I sin iver over at have vundet, sprøjtede han med vand på den anden mand. Han virkede ligeglad, nærmest kold.


Efter lidt træning stod den på tur i parken igen. Her fandt han denne familie, som var på skovtur. Han satte sig og deltog og havde det hyggeligt.


Lige inden de gik, skulle han lige prøve at nasse lidt penge fra manden. Det lykkes og han gik derfra 19 simeoloner rigere.

Vil det lykkes Bob at blive rockstjerne? Vil han møde den eneste ene og stifte familie? Vil han i det hele taget nogensinde få sig et hjem med fire vægge? Følg med i næste afsnit!

2 kommentarer:

Maiken sagde ...

hi hi, wii... endelig en mere der laver sims3 updates :O)

Xenia sagde ...

Hahaha!!

jeg elsker den historie! Jeg kan slet ikke vente til næste afsnit xD