onsdag den 2. marts 2011

Når man drømmer..

Ja, i går fortalte jeg jo, at jeg sidder og drømmer lidt om huse.. Nu vil jeg så give jer en lille rundtur i de huse, jeg forhåbentlig kommer til at eje indenfor kort tid (ehm...3 års tid måske).

Det første lille hus er 1-værelses med boligareal på 40 kvm og grundareal på 101 kvm


Et stort og lyst rum med store vinduer. Ved ikke lige hvad vej de vender (altså nord, syd eller hvad?)


Set fra den anden ende..

Og et lille køkken er der selvfølgelig også
Og en sød lille have, hvor man kan ligge og sole sig, uden naboer der kigger ind til en
Flisebelagt have
Og hov! Er der ikke noget badeværelse? Jo, det er der. Det var bare standard, så det var ikke noget jeg synes behøvede komme ind.
Alt dette kan jeg få for 4151 kr. (brutto) i mdr. Og så er der totalt frihed, næsten.


Næste hus er lidt større, 2 værelser og boligareal på 54 kvm. Grundarealet er på hele 231 kvm. Det er dejligt "stort", når man nu har en stor hund der skal med en.

Badeværelset har badekar, bestemt et stort plus for en som mig. Er en sucker for badekar!
Og en dejlig lys stue (bemærk loftet, det ser ikke så gammelt ud).
Et lille sødt soveværelse
Og som om alt dette ikke var nok, så er der også et lille bryggers!
Og en rigtig lækker have! Med græs. Det kan jeg godt lide! Hæk er jeg ikke meget for, hunden vil meget let kunne rende igennem den, men så kan man jo nok sætte hegn op i stedet.
Det her kan blive mit for 4789 kr. (brutto) pr. mdr. Det er altså ikke dyrt i mine øjne.Men igen, det er jo kun drømme :) Noget kunne dog tyde på, at jeg er nød til at gøre det på den her måde, idet de lejligheder jeg var mest hooked på, nu er blevet..ja, de har fået en ide om, at der er en hel masse hunderacer man ikke må have i dem, bl.a. Grand Danois, Formel 1 labrador og Schæfer... Så nu kan jeg godt skyde en hvid pil efter dem.
Det er sørgeligt.
For nok er det billigt for de her huse, men man skal jo lige huske, at ryger køleskabet, går gulvet i stykker osv., så skal man selv stå for udskiftningen af det, der er ikke en lejerforening man kan gå til.
Så jeg har nu meddelt de gamle, at jeg kan blive nød til at blive boende, til jeg fylder 25 ;)

Hvad har i af nogenlunde realistiske boligdrømme?

3 kommentarer:

Maiken sagde ...

hvis jeg skulle vælge havde jeg klart valgt nummer 1 <:O) Det ser møg hyggeligt ud...

vi bor i hus, som vi selv har renorveret, så vi har fået det hele som vi ønsker det... men øh... haven halter lidt bagefter :)

Anonym sagde ...

Jeg syntes de begge ser vildt fede ud i forhold til hvad jeg selv havde af valg i sin tid. Ville gerne have haft en lejlighed med have men kunne så vente de der 5-10 år før jeg kunne rent faktisk få en.

Ulrik sagde ...

Jeg gjorde det for et par år siden, købte et hus. Og det har jeg ikke fortrudt. :) Jeg synes helt klart, at du skal holde fast ved din husdrøm, også selv om pengene måske ikke er der lige nu. Og bemærk, at huse ikke nødvendigvis koster det, de er sat til salg til på ejendomsmæglerens hjemmeside. Det er i høj grad "købers marked" i øjeblikket, og det hedder sig, at man ofte kan komme af sted med at byde en lavere pris for huset.

Det er jo rigtigt, at man selv hænger på udgiften, hvis køleskabet går, og det skal man huske, at der skal være råd til. Men til gengæld ejer du jo selv boligen, så hvis du senere flytter derfra, kan du sælge den og få penge ud.

Og nogle reparationsudgifter kan du forsikre dig imod, f.eks. hvis gulvet bliver ødelagt af en pludselig vandskade. Men du hænger selvfølgelig selv på det, hvis f.eks. gulvet eller taget bare skal udskiftes, fordi det er gammelt og slidt.