tirsdag den 22. marts 2011

En rigtig dejlig morgen!

Jeg kunne ikke sove så længe til morgen, men er heller ikke træt. Er overbevist om, det er solen der er skyld i det. Og det er jo lækkert! Min morgenmad i dag bestod af:

Vandmelon! Så skønt. Og der er ikke ret mange kerner i, det er bare så lækkert.For et par dage siden fik jeg jo mail om, at jeg havde vundet en filmpakke. Den kom så også her til morgen og nu skal i se hvad jeg har vundet:

En The Litte Fockers t-shirt i størrelse alt for stor, så den får min søster, så kan hun sove i den.

Et Paranormal Activity 2 "sound activated mirror clock" - spørg ikke hvad det er! Har ikke sat mig ind i det endnu haha :o)


Beverly Hills 90210 og The King of Queens. Begge to de sidste sæsoner. Øh jo... Havde været smartere med de første, vil jeg mene. Men ok, de bringer da glæde alligevel! :)


Nowhere Boy og Julefrokosten. Dem er jeg også glad for.


Det bedste var dog denne! Kyllings babybog, Da Kylling var lillebitte! Woohoo! Så er der i den grad lagt op til hygge ;o) Ej, jeg regner med at forære den til min fars kusine, hun har en lille datter på omkring et år, så den vil nok passe bedre ind der ;o)


Men sikke en dejlig morgen det har været altså! På trods af min nældefeber (gud forbyde det!), så er jeg positiv og ret glad i dag! :o)

2 kommentarer:

Bitten sagde ...

Jeg tager gerne Kongen af Queens, mangler den sidste sæson :D
Lækker pakke at vinde, må man sige.

Bettina sagde ...

Hejsa.. Super hyggelig blog,fedt med en filmpakke:) har tilmeldt mig som fast læser. glæder mig til at læse mere, håber du har lyst til at læse med hos os, også??

-Bettina

http://lifeloveandlooks.blogspot.com/