søndag den 19. december 2010

Dyne hygge

Øv! Jeg tror, min far har smittet mig. Kunne mærke det i går, så jeg tog et shot gul gajol og et par irish coffee, men lige lidt har det hjulpet :( Og har ellers bare sovet med en hel masse tøj og to dyner i nat. Jeg orker ikke lige at skulle være syg i julen, så jeg holder sengen i dag. Jeg faldt over en film på TV3 Puls, A town without christmas.

Den er faktisk ret hyggelig, lige nu er der pause og damn hvor jeg hader alle de reklamepauser. Er temmelig træt, men vil egentlig godt se filmen færdig, men de der pauser... Puha! Nå, men hvis jeg ikke kan holde mig vågen, så går det nok, man kan jo næsten gætte sig til handlingen :)

Jeg har lagt mig godt til rette og har en hel liter kamillete stående der skal drikkes og skal også have mig en "juice" af 4 kiwier og 3 appelsiner. Fandt lige en opskrift i min smoothie-bog, men jeg orker ikke lige at skulle blende det, så jeg "moser" det bare med hænderne ;) Og så skal jeg også have en kop kogende vand med ingefær og hvidløg (ja, det lyder klamt, det tror jeg også det er, men hvis bare det virker!)..


Jeg har forresten åbnet mine adventsgaver. Af mor fik jeg en sød hundebamse, en super fed halskæde og tre par øreringe. Min søster gav mig en bog. "Superkuren" eller sådan noget.. Tab 3 kilo på 7 dage. Hentydning?! Ej, jeg fik den vidst bare fordi der er smoothie-opskrifter i :)
Der kommer billeder når jeg er blevet mere frisk.

Hav en fornøjelig fjerde advent!

3 kommentarer:

Rikke sagde ...

Tak for din kommentar-du har også en rigtig fin blog:-)

Rigtig god bedring, det er surt at være syg juleaften!

Amanda sagde ...

Filmen er bare så sjov, jeg elsker den :D

mia sagde ...

hader-hader-hader tv3s reklame pauser! god bedring :)