mandag den 16. april 2012

Anmeldelse: Kitty and the Midnight Hour


Titel: Kitty and the Midnight Hour
Org. titel: Kitty and the Midnight Hour
Serie: Kitty Norville #1
Forfatter: Carrie Vaughn
Sider: 259
Sprog: Engelsk

Fra goodreads: Kitty Norville is a midnight-shift DJ for a Denver radio station - and a werewolf in the closet. Her new late-night advice show for the supernaturally disadvantaged is a raging success, but it's Kitty who can use some help. With one sexy werewolf-hunter and a few homicidal undead on her tail, Kitty may have bitten off more than she can chew?

Min anmeldelse: Det her var en bog jeg læste med en makker på goodreads. Allerede fra første kapitel stod det klart, at det her mere var chick-lit end det var overnaturlig litteratur. Det var let, det var sjovt og det var spændende. Bogen er fortalt fra to synsvinkler; Kittys og en alvidende. Det gjorde det let at finde ud af, hvornår hun var menneske og hvornår hun var ulv. 
Man kan sammenligne den lidt med Sophie Kinsellas Shopaholic serie; god på stranden og i virkeligheden relativt ligegyldig, men alligevel har den en charme der gør, at man gerne vil læse den. En dejlig varm historie med humor. Helt ærligt, en varulv der hedder Kitty! Det ser man altså ikke hver dag.
Der var også et par tvists, jeg ikke havde set komme og jeg elsker at blive overrasket. Og så er det her faktisk mit første møde med varulve, der er gået godt. Har ellers været ret uheldig med dem indtil nu, men nu har mit syn på dem ændret sig, og jeg er klar til at tage fat på endnu flere bøger om og med varulve.
Jeg skal helt sikkert læse videre i serien og det skal min makker heldigvis også, så det varer forhåbentlig ikke længe, før vi sammen kan kaste os over toeren i serien.

Karakter: 4/5

2 kommentarer:

Frk. Hyms sagde ...

Det der med en læsemakker. Hvordan fungerer det helt præcist?

Frk. Hyms sagde ...

Ja massage er altid godt ;)
Lyder ret fedt med en læsemakker, kunne være jeg skulle prøve det. Hvor har du fundet din henne hehe ;)