søndag den 23. december 2012

Anmeldelse: Bared To You (Crossfire #1)
NB! Dette er erotisk skønlitteratur!

Titel: Bared To You
Org. titel: ---
Serie: Crossfire #1
Forfatter: Sylvia Day
Forlag: ---ebog---
Sider: 291
Sprog: Engelsk

Fra goodreads: Gideon Cross came into my life like lightning in the darkness… 

He was beautiful and brilliant, jagged and white-hot. I was drawn to him as I’d never been to anything or anyone in my life. I craved his touch like a drug, even knowing it would weaken me. I was flawed and damaged, and he opened those cracks in me so easily… 

Gideon knew. He had demons of his own. And we would become the mirrors that reflected each other’s most private wounds…and desires. 

The bonds of his love transformed me, even as I prayed that the torment of our pasts didn't tear us apart..

Anmeldelse: Jeg var meget skeptisk. Overalt har man hørt, at "efter Fifty Shades skal du læse denne bog!" og anmeldelserne på de udenlandske bogblogs og goodreads, har draget så mange sammenligninger, at det er til at blive helt skør af. Alligevel kastede jeg mig over bogen. Allerede fire kapitler inde var jeg begejstret. Der var ikke "my inner goddess" klistret over alle siderne, faktisk slet ikke nogen af dem. Samtidig var den seksuelle kemi mellem Gideon og Eva bare virkeig stor! Allerede inden de blev intime, kunne man fornemme, hvordan det sitrede i dem. 
Alligevel blev jeg til tider ret træt af Eva. Mage til naiv kvinde skal man lede længe efter. At hun fandt sig i den behandling, det forstår jeg altså ikke. Mand dig op, kvinde! Stå fast på dine behov. Og at hun benægter sine seksuelle "tendenser," det er mig altså også en gåde. Hun burde være glad for, at finde en mand, der kan opfylde disse. Og Gideon er da et skvat udover alle grænser. Han burde virkelig gro sig et par mandlige kønsdele mere ;) Men Cary...nøøøj hvor var han dog skøn! Han er helt klart min yndlingskarakter og han er den ven, alle kvinder drømmer om. Han mindede mig også meget om Nolan fra tv-serien Revenge, det gjorde det bestemt heller ikke værre, for han er en skøn karakter også.
Jeg håber i hvert fald, vi vil se meget mere til ham i de to næste bøger.
Sprogligt var det ikke den helt store oplevelse, men det var let og hurtigt at læse og ikke noget, der på nogen måde ødelagde min oplevelse.
Hvis man spørger mig, så synes jeg det er frygtelig synd, at bogen sammenlignes så meget med Fifty Shades. Handlingen er muligvis ikke så langt fra hinanden (holdt trods alt kun ud gennem fem kapitler i Fifty Shades), men sprogligt ligger de to meget langt fra hinanden. Men igen, det er ikke for den store litterære oplevelse, man skal læse bogen, men derimod, hvis man har lyst til lidt hurtig kvindelitteratur ;)


3 +'er: 
- Cary.
- Alle baggrundshistorierne.
- Alle de lækre biler!

3 -'er:
- De til tider "vattede" hovedpersoner.
- Ventede forgæves på at få Gideons baggrundshistorie, men jeg satser på den kommer i de næste bøger.
- Tredje bog, Entwined In You, udkommer først i maj 2013.

Karakter 1-5:

2 kommentarer:

Maja sagde ...

Årgh har det ret stramt med det der 'erotisk litteratur' og minder mig lidt for meget de der læge romaner man engang i 90'erne fik med i dameblade. :/

Nikoline sagde ...

Glædelig jul!