torsdag den 1. december 2011

Julechallenge #1

Her er så første indlæg i jule blogchallengen. Jeg har taget billeder af noget af vores julepynt til jer. Kan I gætte hvad det er på første billede?

Nå ikke? Det er en vinholder! Inde i selve nissemanden sidder der en papvin :) Det er en min mor selv har syet og jeg synes den er rigtig fin og kreativ!
Ellers vil jeg ikke rigtig sige noget, jeg vil lade billederne tale for sig selv.

Kig med igen i morgen, hvor I får 10 tilfældige facts om mig!

4 kommentarer:

Lecia sagde ...

Jeg stjæler lige nogle af billederne, for jeg vil også være med og gider ikke lige at tage nogle og uploade dem så låner lige nogle af dem.

Sabrina sagde ...

Super :)

Jeg har heller ikk bloglovin, det kan man ikke, hvis man ikke har RSS-feed :/ Men har google follow hvis du bruger det?

Sabrina sagde ...

Hov brugte den forkerte profil :P Men mig der skrev kommentaren overnfor

Majasol sagde ...

Hej Irene, glædelig anden december! Brillant vinholder, may I add.

Jeg er ked af, at jeg aldrig fik svaret dig tilbage på din sidste besked. Jeg har langt om længe fået ny router, så mit internet fungerer langt bedre end før! Gudskelov. Desværre var det ikke et giveaway, som jeg gemte på, men en ny bogblog.

Det er faktisk også en af grundende til, at jeg skriver en kommentar. Min nye bogblog hedder majasolsblog.dk, og jeg har trukket mine gamle links med mig, og håber på, at de vil gøre det samme med mig. Og derfor vil jeg bede dig om det samme :)

Jeg kan godt lide din idé med dog bogudfordring, men jeg er ikke helt klar på hvordan det foregår. Vælger hver deltager selv tyve bøger, som de skriver på listen, eller er det den liste du har lavet, som man skal følge?