mandag den 28. november 2011

Anmeldelse: Evermore + udfordring

Titel: Evermore 
Org. titel: Evermore (The immortals #1)
Serie: De udødelige #1
Forfatter: Alyson Noël
Sider: 345
Sprog: Dansk

Fra bagsiden: Tænk, hvis du kunne læse folks aura og høre deres tanker, og hvis du kendte hele deres livshistorie - bare ved en enkelt berøring... Ville det være en velsignelse eller en forbandelse?
Meget mod sin vilje er sekstenårige Ever blevet skolens outsider nummer et. Efter en tragisk ulykke, hvori hele hendes nærmeste familie omkom, har hun nemlig fået clairvoyante evner. Og det er pinefuldt at kunne se auraer, høre folks tanker og få hele en persons livshistorie serveret blot ved en flygtig berøring. Særligt, når man ikke kan slukke for evnerne.
Men så får klassen en ny elev, og han kan hjælpe Ever. Damen Auguste er flot, eksotisk, rig og ved altid, hvad hun tænker. Men hvem eller hvad er Damen egentlig? Han har både en lys og en mørk side, og han hører til i en fortryllende ny verden, hvor ægte kærlighed varer evigt 

Min mening: Da jeg havde læst første kapitel, blev jeg bange. Jeg tjekkede lidt anmeldelser på nettet og blev endnu mere bange. Alle sammenlignede med Twilight. Jeg bryder mig ikke om Twilight, så udsigten til 345 sider med samme plot, det var bare for meget. Jeg lagde bogen på hylden to ugers tid, men tog så fat på den igen, den skulle jo have en chance.
Og hvor er jeg glad for, jeg gav den en. Den overraskede mig meget. Og de første 100 sider kunne måske godt minde om Twilight, men synes den her bog havde et eller andet ekstra, som gjorde jeg holdt mig kørende. Jeg endte faktisk med at være ret glad for den her bog og jeg skal helt sikkert have fat i fortsættelserne engang. Det var en sød og varm historie. Plottet var måske lidt tyndt og man skulle egentlig relativt langt, før der begyndte at ske det helt store, men der var noget der gjorde, at jeg faktisk var lidt ligeglad.
Det var egentlig en lidt ligegyldig bog, som alligevel var værd at læse. Jeg håber I forstår, hvad jeg mener. Den er et friskt pust i hverdagen. 
Jeg vil helt sikkert anbefale bogen her til min søster, der er ret glad for Twilight, men jeg vil også anbefale den til folk der ikke kunne lide Twilight. Lad jer ikke afskrække! Det er jeg i hvert fald glad for, jeg gjorde! 

Karakter: 4/5
----------------------------------------------
Ang. bogudfordringen i toppen, min tanke er, at hvis man har lyst til at deltage, så kan man smide en kommentar her til et af mine indlæg eller inde på selve udfordringens side. Jeg vil så linke til alle der deltager. Jeg har i øvrigt tilføjet de sidste bøger til min liste og skiftet lidt af de andre ud, men nu skulle listen være endelig - eneste ændring vil være, hvis ikke jeg kan skaffe bøgerne :-) Kig endelig forbi og spred også gerne ordet. Det bliver da sjovt. Jeg går selv i gang med at læse en bog fra listen i morgen. 

4 kommentarer:

Marie sagde ...

Hej jeg har kigget på din udfordring og det ser sjovt/spændende ud! og jeg vil gerne være med :D

er det bare 20 bøger man skal læse til den 31?

Anonym sagde ...

Det er helt i orden!
Jeg er i fuld gang med at få lavet en side med udfordringen, så det er ikke glemt. :)

Du er også kommet på min linkliste. Jeg har sagt dig under 'Andre bloggere'. Hvis du hellere vil listes sammen med bogbloggerne, siger du bare til.

Anonym sagde ...

Så ja - jeg vil gerne være med. :)

Didde sagde ...

Ja, det gør den! :D Det er ikke just en bog, man støder på hver dag.

Jo, det kunne jeg godt tænke mig at deltage i. Så kan jeg få læst flere af de bøger, der står på min reol. xD Ak, ja. Hvem der bare havde mere tid.