fredag den 18. november 2011

Anmeldelse: Before I fall

Titel: Before I fall
Org. titel: Before I fall
Forfatter: Lauren Oliver
Sider: 339
Sprog: Engelsk


Fra goodreads: What if you had only one day to live? What would you do? Who would you kiss? And how far would you go to save your own life?
Samantha Kingston has it all: the world's most crush-worthy boyfriend, three amazing best friends, and first pick of everything at Thomas Jefferson High—from the best table in the cafeteria to the choicest parking spot. Friday, February 12, should be just another day in her charmed life.
Instead, it turns out to be her last.
Then she gets a second chance. Seven chances, in fact. Reliving her last day during one miraculous week, she will untangle the mystery surrounding her death—and discover the true value of everything she is in danger of losing.
Min mening: Jeg forventede en hel masse af den her bog. Jeg havde læst så mange gode anmeldelser. Det der møder mig er noget helt, helt andet. Det er en bog, der faktisk er lidt ligegyldig. Alt det der med "ih men du kommer sådan til at tænke over livet", det holdt bare slet ikke stik her! Overhovedet. Jeg kedede mig gennem halvdelen af bogen. Jeg følte ikke noget som helst sympati med Samantha, hovedpersonen. Hun virkede bare som en typisk overklassepige.
Misforstå mig ikke. Bogen er okay, men det er nok ikke en, jeg vil læse mere end den her ene gang. Dog kunne jeg godt lide "Dag 6". Den synes jeg var god. Men resten af bogen, sagde mig faktisk ikke så meget. Jeg følte mig på en eller anden måde bare for gammel til den her bog. Jeg er godt klar over, jeg nok er lidt over målgruppen i forvejen, men der findes rigtig mange gode børne- og ungdomsbøger. Den her var ikke en af dem. Det synes jeg i hvert fald ikke. Men er man de der 14-16 år, så vil man garanteret holde af den og synes den er god.

Karakter: 2,5/5

Ingen kommentarer: