fredag den 12. august 2011

Mmm, Disney!

Hej dejlige, tålmodige følgere.

It's been a while, I know! Var jo ude hos min mormor og morfar en uges tid, super lækkert at komme lidt væk. I dag skulle vi have ny bordplade til køkkenet, men den er ikke kommet :( Vil jo gerne vente med at vise billeder af vores "nye hus" til det hele er færdigt! :) Så det må altså vente lidt. Men udover det, så er vi færdige med renoveringen, så godt som. Der skal lige hænges lidt gardiner op hist og pist og vinduerne ovenpå skal også skiftes når (hvis) det engang bliver godt vejr.

I dag var jeg med mor og søster i Bilka, vi skulle have nyt stereoanlæg og en lampe der kan stå bag sofaen. Så faldt jeg lige over tilbud på Disney klassikere, så jeg er en glad dame i dag :D 75 kr. pr. stk. Så måtte lige have lidt med hjem.







Åh ja... Så har jeg da også lige fået fransk rosen. Det er ikke som det lyder, tværtimod! Det er stort set det samme som nældefeber, man kender bare ikke årsagen til at man får det. Det klør som en i h..... Og har kun haft det en uge, det kan tage op til seks inden det er væk! :( Og man kan bare intet gøre! Antihistaminer virker ikke rigtigt. Og den steroidcreme jeg har smurt det med, den tørrer virkelig bare kroppen helt ud, så den hungrer efter creme også. Så ikke nok med jeg er fyldt med rødt, grimt, kløende udslæt, så har jeg også en hud så tør som...sandpapir? Øv! Men holder da humøret højt :)

Nå, jeg håber i har det godt derude i blogland! :D God weekend!

1 kommentar:

Sabrina Jensen sagde ...

Fed blog

Følger nu din blog ;o)

xoxo
Sabrina
www.fighterinheels.dk