søndag den 3. juli 2011

Giveaway og opdatering

Her kan du vinde en lækker notesbog med blyanter. Hvis jeg vinder, så skal den bruges som dagbog, når den jeg har nu er skrevet ud. Begyndte at skrive for to måneder siden, det går faktisk rigtig godt. Jeg har kun sprunget over to dage :) Det synes jeg selv er ok!

Ja nu er ombygningen så småt begyndt. Vi er begyndt at rydde godt op i tingene, vi har tømt det halve af vores kæmpe reol i stuen og har båret alle bøgerne op, de stod i stuen før. Det var mange omgange på trappen, skal jeg love for! Tror jeg kan mærke det i mine ben i morgen hehe. Så har vi samlet en ny bogreol og et nyt skrivebord til kontoret og det gik altså ikke helt uden fars hjælp. Vi prøvede da ellers!
Så hvis der bliver lidt stille her den kommende måned, med lidt færre opdateringer, så er det fordi der er gang i oprydning og ombygning :)
Jeg glæder mig næsten allerede til ferien er slut, for det er da godt nok hårdt ;)

2 kommentarer:

Maiken sagde ...

ug, det er flot, men farligt!! Farligt at sige til sig selv at man skal skrive hver dag... så bliver det hurtigt en sur pligt! Jeg gør det af lyst og når jeg føler jeg har noget jeg skal af med :O)

Irene E. Jensen sagde ...

Det er da let nok, synes jeg. Har da klaret det so far i hvert fald. Tit får jeg skrevet noget jeg slet ikke var klar over, jeg følte. Forstår du? :)