torsdag den 16. juni 2011

5 things I love

Jeg har været i tænkeboks ang. blogindlæg og nu har jeg fundet 5 ting frem jeg elsker. Beklager billedekvaliteten..

 Bøger! Og som I kan se, så er der et vældigt rod på min bogreol :( Hader rodede reoler, men hvad kan jeg gøre?! Har simpelthen bare ikke plads til mine ting altså... Og det er ikke fordi jeg har for meget, mit værelse er bare for lille. Tror I ikke på mig? Så kom og kig :) :)

Min hund. Selvfølgelig..

Neglelak! Har flere end dem her, de ligger bare og roder i en pose et andet sted :)

Højhælede sko.

Min søster. Jeg vil ikke vise billeder af hende her på bloggen, så jeg tog et billede af hendes seng og...bamser. Hun samler på bamser, hvis I var i tvivl ;)
Måske har I lyst til at vise eller fortælle om fem ting I elsker?Today I'm showing you 5 things I love. Books, my dog, nail polish, heels and my sister (it's a picture of her room)

1 kommentar:

Katja sagde ...

Det er svært, synes jeg, men "heldigvis" ligger problemet ikke i, at jeg har for mange ting, jeg ikke kan vælge i mellem. Jeg er normalt ufatteligt standhaftig i mine beslutninger, og der har været et eller andet, der har siddet og naget siden jeg valgte matematikken fra.
Når problemet ligger i, at jeg har valgt et fag, som jeg faktisk ikke gider, ja, så tror jeg ikke lysten til det dukker op igen.

Men det er virkelig svært alt det dér med at skulle vælge her og nu. Det er nu, jeg skal afgøre det, for næste år kan det i hvert fald ikke laves om. Man føler lidt, der lægges ekstra pres på en, når det er nu, "store ting" afgøres.